Nykredit

Nykredit,

København
08-10-2019

Vi søger en kunderådgiver og en vikar til Digital Service i Nykredit Direkte

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-10-2019
Udløber:
20-10-2019
Kviknummer:
LJA-76312551
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at give Nykredits kunder en rigtig god oplevelse, når de skriver til os? Er du stærk i skriftlig kommunikation, og kan du genkende dig selv i nedenstående? Så vil vi meget gerne have dig som ny kollega i Digital Service. Når kunderne kontakter os via mail, netbank, chatfunktionen eller sociale medier, er det din opgave at give dem en super god oplevelse.

 

Kvik serviceprofil med fokus på kundens behov, der trives i en performancekultur

Du er stærk i skriftlig kommunikation og kan formulere budskaber på en klar og lettilgængelig facon. Det er en fordel, hvis du har erfaring med kundekontakt. Du er serviceminded af natur og har lysten til at levere en service ud over det sædvanlige. Du er god til at arbejde selvstændigt, og du kan lide at holde dig opdateret. Du trives godt i en performancekultur, og du tager ansvar for at nå dine egne såvel som teamets mål. Derudover har du let ved at sætte dig ind i forskellige IT-programmer.

 

Det kan være, du har arbejdet i en finansiel virksomhed, men det kan også være, du har en helt anden baggrund. Det vigtigste er, at du drives af at gøre en forskel og hjælpe kunderne på vores skriftlige kundeindgange.

 

Engageret og ansvarlig

Du er initiativrig, flittig og engageret, og du indgår helt naturligt i et teamsamarbejde. Du er i stand til - med god balance - at udfordre og tilpasse dig i teamet, hvor du gør en aktiv indsats for at bidrage til en god teamånd.

 

Din nye arbejdsplads

Som kunderådgiver i Digital Service får du en unik mulighed for at kickstarte din karriere. Du bliver en del af en afdeling med en frisk og uformel omgangstone, hvor du kommer til at arbejde i et team med både studerende og fastansatte.

 

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vores åbningstider er mandag til fredag kl. 8.00-20.00 samt lørdag og søndag kl. 10.00-15.00. Dit arbejdssted er på Kalvebod Brygge 47, 1780 København V.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingerne eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Helen Dalsgård, 44 55 18 74 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 20. oktober 2019 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Nykredit
Islands Brygge, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler