Nykredit

Nykredit,

København
21-09-2021

UX & Digital Designer til Digital, Change & IT

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
21-09-2021
Udløber:
30-09-2021
Kviknummer:
LJA-82690614
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I den finansielle sektor er der stor udvikling inden for det digitale. Derfor søger vi en knivskarp og proaktiv UX designer, der sammen med resten at teamet kan vippe brugercentrerede produkter og services ud over disken. Er du vores nye kollega?

 

Dit kommende job

Som UX & Digital Designer kommer du til at spille en stor rolle i at konceptualisere og designe vores digitale oplevelser. Du vil arbejde med en vifte af stakeholders i banken for at løse komplekse problemer og designe dem til brugervenlige og intuitive løsninger, hvor netop din primære opgave bliver at forstå kundernes behov, designe funktioner og brugeroplevelser til måde web og mobil. Du vil indgå i et agilt team med en proceskonsulent, business analytiker, PO, udviklere og scrum master.

 

Også en del af et UX & Design kompetence-team

Samtidig tilhører du også et UX & Design kompetence-team. Dit kompetenceteam består af 13 ligesindede designere med erfaring inden for forskellige design-discipliner, herunder service design, research mm. Her har du muligheden for konstant at udvikle dine kompetencer inden for design og lære nye egenskaber.

 

Vi forventer, at du: 

  • har 8+ års erfaring og en solid forståelse for kundevendte digitale løsninger

  • er en sand mester inden for prototyping, herunder værktøjerne Figma og Adobe

  • har erfaring med at lave designsystemer og UI gerne ved brug af Figma og Storybook

  • har erfaring med at måle effekter/impact af et givent produkt eller service både før og efter, det har ramt kunderne

  • mestrer Design Thinking, Google ventures design sprint, og at du kan facilitere workshops

  • er en ninja i brugerinddragelse både kvalitativt som kvantitativt

  • taler og skriver godt engelsk, da meget af vores kommunikation foregår på engelsk.

 

Du er f.eks. uddannet Cand.mag. i designledelse eller cand.it. i digital design og interaktive teknologier. Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for Salesforce og Experience Cloud. Derudover er du struktureret, positiv og dygtig til at skabe relationer og netværk.

 

Ansvar, muligheder og altid i bevægelse

Vi kan tilbyde dig et socialt og tværfagligt team, hvor vi hjælper hinanden og konstant forsøger at forbedre os sammen. Du vil blive mødt med opgaver, som du ofte selv er med til at definere, og du kommer til at være en del af et kompetenceteam med 13 andre designere, hvorfor der er store muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Du har altid lyst til at lære nyt og ikke er bange for at tage fat i ukendt terræn. Derudover tager du ansvar for egen læring og udvikling for at levere efter bedste evne.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Head of UX & Design Emma-Catrine Hviid, 27 32 86 46 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, dit CV og dine eksamenskarakterer. Vi inviterer løbende til samtale.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

30-09-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler