Totalkredit A/S

Totalkredit A/S,

København
09-09-2021

Underdirektør til Fælles Vurdering i Totalkredit

Kontakt

Totalkredit A/S

Kalvebod Brygge 1-3
1560
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-09-2021
Udløber:
27-09-2021
Kviknummer:
LJA-82637415
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for ledelse, og kan du drive og udvikle en landsdækkende enhed, der er specialiseret i vurdering af private ejendomme? Og kan du med lige dele diplomati og empati skabe relationer til en stor gruppe interne og eksterne interessenter? Så har vi måske stillingen, der tager dig videre i din karriere.

 

Dit kommende job

Fælles Vurdering varetager vurderingsopgaver på privatområdet for alle de samarbejdende pengeinstitutter i Totalkredit. Fælles Vurdering er opdelt i fem geografiske områder, der sammen dækker hele landet. Hvert område ledes lokalt og vores tilsammen 110 vurderingsspecialister og samarbejdende mæglere gennemfører hvert år mere end 200.000 vurderinger. I hver eneste vurdering er det vigtigt for os at have fokus på kvaliteten i vores leverance, at sikre den gode kundeoplevelse samt at fastholde det gode samarbejde med samarbejdspartnerne i pengeinstitutterne og mæglerne.

 

Dine ansvarsområder

Du får det overordnede ledelsesansvar for Fælles Vurdering i Totalkredit. Du kommer til at indgå i en ledergruppe med direktøren for Vurdering og lederen for Vurdering Erhverv. I Fælles Vurdering bliver du leder for fem højt performende ledere, og du vil få en udadvendt rolle mod især pengeinstitutterne i Totalkreditsamarbejdet samt de mæglere, der varetager en del af vores drift. Dine opgaver præges i høj grad af videreudvikling af området, hvor fokus i øjeblikket er på anvendelse af ny teknologi, bæredygtighed og compliancekrav. Du skal derfor dels sikre, at området fortsat leverer gode resultater på driften og have øje for behov for yderligere udvikling af forretningsområdet.

 

Det er ikke vigtigt for os, hvor du har bopæl, men da den øvrige del af den øverste ledelse af Vurdering samt flere interne interessenter og myndigheder er placeret i København, skal du forvente mindst én arbejdsdag om ugen i vores hovedsæde i København.

 

Din erfaring

Vi forestiller os, at du har solid erfaring med ledelse, hvor du dels har udført distanceledelse og har lært balancen i at støtte og udvikle din egen ledergruppe.  Du har selv erfaring med vurdering af ejendomme, og din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig inden for økonomi eller finans. Du er dygtig til at skabe relationer, og med diplomati og integritet skaber du tillid til glæde for samarbejdet mod eksterne myndigheder, Totalkredit, Nykredit, de samarbejde pengeinstitutter og ejendomsmæglere.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et dynamisk organisation, der er fagligt stærk, ambitiøs og engageret og samtidig præget af en professionel, travl og positiv stemning. Vi arbejder målrettet på at udvikle vores enhed bredt, men også i dybden via specialiseringer og løbende procesforbedringer. Herigennem skaber vi et fælles fagligt miljø med basis for både det individuelle og enhedens udvikling.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Totalkredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Allan Rømer, 30 66 96 25 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Om Totalkredit

Totalkredit formidler realkreditlån til boligejere og erhvervsvirksomheder i samarbejde med banker, sparekasser og andelskasser i hele Danmark. Gennem personlig rådgivning hjælper pengeinstitutterne og Totalkredit danskerne med at få opfyldt deres boligdrømme. Vi skaber de gode resultater på tværs i et uformelt arbejdsmiljø med udvikling i højsædet.

 

Totalkredit, der er en del af Nykredit-koncernen, er som noget helt særligt ejet af en forening, og med et udlån på mere end 800 mia. kr. er Totalkredit landets største långiver. Det medfører et særligt ansvar for at drive en forretning, der bidrager til langsigtet, stabil og bæredygtig udvikling til gavn for kunderne og for samfundet. Samfundsansvar er derfor en integreret del af vores værdigrundlag, strategi og kerneforretning og omfatter daglige handlinger og holdninger i hele organisationen. Du kan læse mere om Totalkredit på www.totalkredit.dk.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

27-09-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler