Nykredit

Nykredit,

København
27-12-2017

Udvikler til Robotics i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
27-12-2017
Udløber:
31-01-2018
Kviknummer:
LJA-53677970
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at arbejde med det nyeste indenfor Robotics (RPA) og samtidig levere værdi til forretningen ved at automatisere og optimere processer?

  

Dit kommende job

Du vil indgå i et agilt team, der brænder for at skabe værdi for forretningen ved målrettet at forenkle og automatisere processer i Nykredit. Din rolle bliver i særlig grad at udvikle processerne i tæt samarbejde med forretningens fagspecialister. Vi giver dig naturligvis den nødvendige undervisning og træning i Nykredits Robotics værktøj UiPath samt metoder til procesdesign. Du bliver således specialist indenfor dette område med sigte på, at du senere vil kunne rådgive og træne andre brugere i UiPath.

 

Dine ansvarsområder

Du er med fra start til slut i automatiseringsprocessen, herunder indledende estimering af kompleksitet, procesdesign, udvikling, test og drift. Du vil således følge processen fra idé til robot.

 

Robotics er en værktøjstype, som arbejder på samme måde som en person, med eget password og brugernavn, men som kræver, at opgaven er regelbaseret. Robotics er derfor en hurtig løsning til at automatisere, som også skaber gode forretningsgevinster ift. tid, ressourcer og kvalitet. I Nykredit har vi allerede en del erfaring med udvikling af disse og er ved at udvide vores team for at kunne imødekomme den store efterspørgsel fra vores forskellige forretningsområder.

 

Din erfaring

Der er flere indgangsvinkler til jobbet. Du har muligvis en kandidatuddannelse inden for IT eller dataorienterede økonomiområder. Alternativt har du arbejdet med procesautomatisering med brug af andre IT-løsninger. Du har interesse for og meget gerne en vis erfaring med objektorienteret programmering f.eks. C++, C#, Java og .Net. Herudover er det en fordel, hvis du har erfaring inden for udvikling af makroer og VBA. Du forstår betydningen af høj kodekvalitet ift. at skabe robuste og driftssikre løsninger.

 

I Nykredits Robotics værktøj UiPath udvikles der ved visuel drag and drop programmering, hvor koden bygges op af forprogrammerede aktiviteter. Det vigtigste er derfor, at du har flair for IT samt en grundlæggende viden indenfor programmering og logisk opbygning af kode. Det er en fordel, hvis du har kendskab til testning af kode, men ikke et krav. Vigtigst af alt er, at du har gode analytiske evner kombineret med en interesse for at skabe værdi sammen med forretningen. Som person er du nysgerrig og motiveres af at være med i opstarten af et nyt område.

 

Din nye arbejdsplads

Organisatorisk bliver du en del af IT i området Processer, hvor du skal arbejde fast sammen med Robotics-teamet. Robotics-teamet består af 12 medarbejdere med forskellige kompetencer inden for Robotics, procesoptimering og IT-infrastruktur.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt scrummaster Isabel Quintero på 44 55 98 42 eller funktionschef Kasper Nybo Hansen på 44 55 21 30.

 

Ansøgningsfrist: 31. januar 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Virksomhedsprofiler