Nykredit

Nykredit,

København
08-08-2018

Teamplayer med interesse og forståelse for det finansielle marked, København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2018
Udløber:
19-08-2018
Kviknummer:
LJA-64229497
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Dit nye job

Du får en spændende specialist-stilling, hvor din overordnede opgave er at forbedre og modne vores forretningsprocesser og systemanvendelse. Det sker i tæt dialog med brugerne. Summit og SimCorp Dimension, som er Nykredit-koncernens portefølje- og risikostyringssystemer, fylder rigtig meget i den proces.

 

Din nye hverdag

Du bliver medlem af et velfungerende Scrum-team, hvor samarbejde og udvikling er i fokus. Teamet består af syv specialister. Vi har en stærk team-ånd og en uformel omgangstone. Vores kompetencer og baggrund spænder bredt, og vi har løbende fokus på at blive endnu bedre. Vi er organisatorisk placeret i IT Capital Markets, hvor vi kan trække på 60 engagerede og fagligt stærke kolleger. I teamet får du rig mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi anvender standardsystemerne i Nykredit, da du vil deltage i større ændringer og forbedringer af anvendelse af disse.

 

Dine opgaver i teamet vil være at:

 

 • optimere eksisterende løsninger og processer
 • supportere brugere i eksisterende løsninger
 • udvikle ny funktionalitet og arbejdsprocesser
 • samarbejde i teamet og på tværs af forretningsenheden.

 

 

Vores kunder

Vores interne kunder er Nykredit Markets, Asset Management, Capital Markeds Operations og Nykredit Portefølje Administration. Det er vores ansvar at levere rådgivning, systemer og IT-løsninger til dem. De håndterer forvaltning af mere end 700 mia. kr. af både egne og kundernes midler. Ud over det styres fundingen af Nykredits realkreditudlån på mere end 1.000 mia. kr.

 

Din profil

 

 • du har gennem din uddannelse opnået forståelse for den finansielle eller økonomiske branche
 • du har nemt ved at tilegne dig ny viden
 • du er en teamplayer, der ser værdien i tæt samarbejde i teamet og med forretningen
 • du har lyst til at forbedre eksisterende processer og udvikle nye til gavn for forretningen
 • du er ambitiøs og analytisk, og du trives under skiftende udfordringer
 • faglige udfordringer er det, der giver dig lyst til at gå på arbejde
 • du har gerne kendskab til Summit eller SimCorp Dimension eller interesse i at lære det.

 

 

Din erfaring

Dit afsæt er en akademisk uddannelse inden for det finansielle eller økonomiske område. Du har måske også indsigt i forretningsprocesser vedrørende handel, afvikling, investment controlling, finansiel rapportering og/eller databaser. Har du ikke lige denne baggrund, eller er du nyuddannet og er klar til at give den en skalle, er vi også klar til at investere i din udvikling

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Claus Anker, 44 55 22 41 eller senior rekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 19. august 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler