Nykredit

Nykredit,

København
13-03-2018

Teamleder til Produktrapportering i Koncernøkonomi, København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
13-03-2018
Udløber:
25-03-2018
Kviknummer:
LJA-57634082
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at være med til at videreudvikle Nykredit? Er du både handlekraftig og god til at samarbejde? Vi søger en teamleder til produktrapporteringsteamet i BI, der er en del af Koncernøkonomi med mod på at arbejde med mennesker i et dynamisk arbejdsmiljø.

 

Dit kommende job

Nykredit er i gang med en transformation, som styrker koncernens i forvejen solide konkurrence- og markedsmæssige position, og det stiller krav til hele organisationen, herunder økonomifunktionen. Den lovpligtige rapportering fylder meget, og vi har fokus på at understøtte en så vidt mulig effektiv og retvisende rapportering, der er skalérbar i forhold til nye krav fra myndighederne. Til vores team Produktrapportering, der er en del af Business Intelligence området, ønsker vi en teamleder, der vil understøtte en øget integration af teamet i resten af BI, inklusiv udvikling af en gruppe fagligt dygtige specialister. Du kommer til at fungere som løbende medspiller på teamet, det vil sige, at der også er operationelle opgaver, der skal varetages.

 

Produktrapporteringsteamet har en række leverancer vedrørende rapportering af produkter og balance, herunder MFI-rapportering, S&P-rapportering og prisportal samt interne produktafregninger, leverancer til likviditetsstyring og fundingrapportering. Derudover skal de ligeledes levere på et nyt større rapporteringsprojekt Kreditregister.

 

Din erfaring

Af konkrete kvalifikationer forestiller vi os en profil, der har en lang videregående uddannelse og erfaring fra den finansielle sektor. Du skal have følgende kompetencer og interesser:  

 

  • et højt drive og vilje til at forandre

  • have en god forretningsforståelse

  • lyst til at arbejde projektorienteret og gerne erfaring med at drive større projekter

  • lyst til at arbejde med mennesker der er vant til at køre selvstændigt

  • udfordre de eksisterende rammer, så vi bliver kontinuert bedre

  • evne at sætte retning for hvordan teamet skal udvikles i sammenhæng til resten af BI- og Koncernøkonomiområdet.

 

 

Vi forventer, at du tilgår dine opgaver med et forretningsperspektiv, og brænder for at bruge dine tekniske færdigheder og faglige baggrund til at skabe overblik og til at gøre hverdagen lettere og enklere for resten af BI og Koncernøkonomi. Vi forestiller os, at du med din selvstændighed og stærke samarbejdsevner kan medvirke til at drive og eksekvere tiltag, der understøtter den i gangværende transformation.

 

Din nye arbejdsplads

I Nykredit anerkender og værdsætter vi vores medarbejdere for ambitioner og en ekstra indsats, og der vil derfor være masser af muligheder for udvikling.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt underdirektør Ernst Mørch, 29 91 39 34 eller senior rekrutteringspartner Katrine Fleron Qvant, 44 55 18 46.

 

Ansøgningsfrist: 25. marts 2018

 

                          

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Jyske Bank
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler