Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Glostrup
12-12-2017

Systemudvikler til 'IT Udvikling og automatisering'

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdsvej 9
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-12-2017
Udløber:
03-01-2018
Kviknummer:
LJA-52852104
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde løsninger til danskernes foretrukne pengeinstitut? Motiveres du af udfordrende opgaver og har du lyst til at lære nyt? Så er du måske den systemudvikler, vi søger til teamet IT Udvikling og automatisering i Glostrup.

 

Jobbet 

Du bliver en del af et mindre udviklingsteam i IT afdelingen, der dagligt sørger for at holde et højt niveau på levering af IT ydelser og altid er parate til at omfavne nye teknologier til glæde for bankens kunder og medarbejdere.

 

Teamet udvikler og vedligeholder specialløsninger til bankens forretning. Herudover er der stort fokus på automatisering af arbejds- og systemprocesser. Mange løsninger anvender dele af leverancer fra bankens IT leverandør Bankernes EDB Central.

 

Du skal bidrage til at levere de bedste løsninger for banken og det kræver at du og dit team proaktivt kan opsøge, undersøge og anvende de nyeste teknologier. Du vil både blive præsenteret for arbejdsopgaver, hvor du indgår som en del af udviklingsteamet og andre, hvor du er ansvarlig for løsningen.

 

Din profil 

Vi forestiller os, at du har en IT uddannelse som eksempelvis diplomingeniør eller bachelor inden for softwareteknologi. Vi forventer at programmering lige er dig og at du har gode evner og stor lyst til at tilegne dig nye færdigheder indenfor dit fagområde.

 

I dit arbejde vil du primært møde C#, JavaScript og SQL så et godt kendskab til disse værktøjer vil være et krav. Har du ydermere kendskab til VB.Net, Selenium/Webdriver og Delphi vil det kun være en fordel.

 

Ideelt har du 2-4 års erhvervserfaring som udvikler, men du kan også være nyuddannet med erfaring fra et relevant studiejob. Det vigtigste er, at du er stærkt interesseret i at vedligeholde og udvide dine tekniske færdigheder.

 

Som person trives du både med at udvikle løsninger gennem samarbejde og selvstændigt. Du er nysgerrig og ivrig efter at lære nyt og evner at omsætte forretningens behov til en teknisk løsning.

 

Det er et krav, at du behersker dansk i skrift og tale.

 

IT Udvikling og automatisering

IT Udvikling og automatisering udgør sammen med IT Drift, support og infrastruktur et Full-Stack Team. IT Udvikling og automatisering består af 3 medarbejdere og IT Drift, support og infrastruktur består af 9 medarbejdere.

 

Bankens IT funktion beskæftiger i alt 30 medarbejdere og er centralt beliggende i Glostrup.

 

Vi tilbyder yderligere

Vi tilbyder et job med gode udviklingsmuligheder i et travlt og attraktivt arbejdsmiljø med engagerede, sjove og kompetente kollegaer. Lønnen forhandles ud fra dine kvalifikationer. Vi tilbyder bonusordning, god pensionsordning, sygeforsikring, lækker kaffe, feriebolig, frugtordning samt en række andre medarbejdergoder.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Chef, Henrik Poulsen på tlf.: 38 48 47 02 eller hp@al-bank.dk

 

Ansøgningsfrist: 03-01-2018

 

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med mere end 250.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

 


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Virksomhedsprofiler