Nykredit

Nykredit,

København
29-10-2020

Studentermedhjælper til Reconciliation

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-10-2020
Udløber:
15-11-2020
Kviknummer:
LJA-81324401
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af et fagligt udfordrende og spændende miljø, hvor vi har ansvaret for Nykredits mest formuende kunder? Elsker du udfordringer, og trives du med konstant udvikling? Tør du befinde dig i maven af forretningen og til tider også i orkanens øje? Så er der her et rigtig godt springbræt til din videre karriere hos os i Wealth & Markets Operations!

 

Din nye stilling

Du bliver en del af WMO-teamet Reconciliation, hvor dit primære fokusområde - via samarbejde med interne interessenter, depotbanker, kunder og investeringsrådgivere - er at løse driftsmæssige og administrative opgaver. Desuden arbejder vi løbende på at forbedre processer og arbejdsgange og lægger derfor stor vægt på, at du evner at bidrage aktivt til optimeringsprocessen. Der er stor bredde i opgavernes art, og du får - i samarbejde med de andre studentermedhjælpere i WMO - indflydelse på tilrettelæggelse og udførelse af opgaverne.

 

Dine kompetencer

Du er i gang med din bachelor, som du regner med at toppe op med en økonomisk/finansielt orienteret kandidat. Du arbejder med sans for kvalitet, du er fagligt stærk, og du kan overskue helheden; samtidig med at du også overholder daglige deadlines. Du får en bred kontaktflade, så gode samarbejdsevner og en positiv indstilling er afgørende for din succes. Men lige så vigtigt for os er det, at du har den rigtige tilgang til tingene i det daglige, hvor du:

 • skaber netværk og indgyder til kollegaskab og samarbejde både i dagligdagen og i fredagsbaren

 • stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor vi gør, som vi gør og går i løsningsmode sammen med dine kolleger

 • tænker som Pippi Langstrømpe: Melder dig på banen - selvom du ikke har fuldt kendskab til opgaven

 • på egen hånd opsøger viden om emner, bare fordi du gerne vil vide mere

 • har is i maven og ikke er bange for at handle hurtigt og alligevel velovervejet

 • er klar til at løse store som små opgaver.

 

På kompetencesiden ser vi gerne, at du:

 • har interesse for investeringer

 • har flair for tal og IT

 • kan se sammenhænge og optimere

 • har drive og holdånd

 • er initiativrig, udviser et højt energiniveau og er samarbejdende.

 

Vi forventer, at du vil være med til dagligt at flytte Wealth & Markets Operations til et endnu bedre sted for kunderne, samarbejdsparterne og kollegerne.

 

Din nye arbejdsplads

WMO er den operationelle enhed, der understøtter investering på tværs i Nykredit. WMO arbejder bl.a. tæt sammen med Asset Management, Markets, Portefølje Administration og Nykredit Realkredit, og så dækker vi hele værdikæden fra onboarding af kunder over reconciliation til reporting og controlling. Vi har desuden et tæt samarbejde med kunder, kapitalforvaltere i hele verden, mange depotbanker og andre eksterne samarbejdsparter.

 

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen med gensidig fleksibilitet i eksamens- og ferieperioder. Vi forventer generelt, at du er fleksibel omkring arbejdstiden i travle perioder. Du og de andre studentermedhjælpere koordinerer jeres arbejdstid og vagtplaner indbyrdes.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Trine Boll Faurbye, 44 55 86 41 eller studentermedhjælper Ali Al-Hashimi, 44 55 99 76.

 

Ansøgningsfrist: 15. november 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler