Nykredit

Nykredit,

København
14-05-2021

Studentermedhjælper til Corporate Banking

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2021
Udløber:
24-05-2021
Kviknummer:
LJA-82109084
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Interesserer du dig for håndteringen af Nykredits største erhvervskunder? Arbejder du struktureret og analytisk? Så er det måske dig, vi søger til Corporate Banking hos Nykredit.

 

Stejl læringskurve og ansvar for egne opgaver

I Corporate Banking stræber vi efter at være kundens finansielle strategiske partner, hvorfor vores tilgang altid tager udgangspunkt i kundens situation for derved både at skabe værdi og opnå fortrolighed. Vores kundeportefølje omfatter både børsnoterede -/øvrige store koncerner samt kunder inden for energi- og infrastruktur. De komplekse kundeforhold kræver ofte inddragelse af specialister fra andre afdelinger i Nykredit, og vores kundeløsninger indeholder ofte produkter fra flere forskellige områder - Bank, Realkredit, Markets, Asset Management samt ESG.

 

I samarbejde med de kundeansvarlige og specialisterne i Corporate Banking, samt øvrige kolleger på tværs af Corporates, opnår du i din rolle konkret erfaring med alle relevante opgaver og processer i forhold til vores kunder og deres behov. Dit arbejde med at understøtte både den interne og eksterne kundeproces omfatter bl.a.:

 

  • generel informationsindsamling og strukturering

  • udarbejdelse af præsentationer og mødeoplæg

  • dataarbejde og optimering modeller/værktøjer

  • analyse af virksomheder, brancher og markeder

  • ad-hoc opgaver generelt.

 

Ambitiøs kandidat med gode resultater

Du har en god virksomhedsforståelse, ligesom du har teoretisk godt kendskab til regnskabsanalyse fra fag på dit studie. Vi forestiller os, at du er på dit sidste semester på din bachelor og til sommer starter på en kandidat som eksempelvis cand.polit. eller cand.merc., fx FSM, FIN, AEF, FIR, MAT. Dine IT-kundskaber er gode, herunder særligt i Excel og PowerPoint.

 

Du er ambitiøs, blandt de bedste på din årgang og besidder stærke analytiske evner og forstår at eksekvere i et dynamisk miljø med stramme deadlines. Din tilgang til at identificere en problemstillings kerne er struktureret, og du videreformidler løsninger på en letforståelig måde. Derudover er du nysgerrig, initiativrig og kvalitetsbevidst og har øje for værdien i at indgå i mindre teams på en konstruktiv måde.

 

Din nye arbejdsplads

I C&I er vi i alt ca. 200 medarbejdere med fokus på kunder forankret i Corporates, Real Estate, Special Housing og Markets. Corporate Banking er en enhed i Corporates, hvor du bliver en del af et ambitiøst team på 55 kolleger med mange og udfordrende opgaver, som søger at sætte markedsstandarden for god rådgivning inden for vores kerneområder. Vi tror på, at forudsætningen for afdelingens fortsatte succes er høj motivation, arbejdsglæde, samarbejde, fleksibilitet og fokus på høj faglig kvalitet. I Corporates arbejder vi med koncernens største og mest komplekse erhvervskunder og samler kompetencer inden for finansiering og kapitalstruktur, ESG-rådgivning og grønne finansieringsløsninger, akkvisitionsfinansiering, kapitalmarkedstransaktioner, M&A rådgivning (energi & infrastruktur) samt finansiel risikorådgivning inden for renter og valuta.

 

Arbejdstiden vil være op til 15 timer om ugen og vil involvere en stor grad af fleksibilitet fra begge parter. Din uddannelse er vigtig for os, så vi er naturligvis fleksible, når du har travlt på studiet. Ligeledes forventer vi fleksibilitet fra din side i forhold til presserende opgaver og projekter.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads, kontakt Henning Friis Sørensen, 30 16 06 17, Peter Zink Secher, 20 12 90 00.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

 

Vi har udfordringer med vores nye HR-system. Oplever du udfordringer i din ansøgningsproces, send gerne din ansøgning og dit CV til nytjob@nykredit.dk. Husk at angive, hvilken stilling du søger.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

24-05-2021

 


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Arbejdernes Landsbank
Kalundborg, Vestsjælland
Virksomhedsprofiler