Nykredit

Nykredit,

København
21-07-2020

Studentermedhjælper til Business & Sales Support i Private Banking Elite

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-07-2020
Udløber:
13-08-2020
Kviknummer:
LJA-80701969
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du innovativ, udadvendt og ambitiøs? Og kunne du tænke dig et spændende og udfordrende studiejob, hvor du er med til at udvikle fremtidens værditilbud for Nykredits mest formuende kunder?

 

Din kommende afdeling

Du bliver en del af Business & Sales Support, hvor vi understøtter og supporterer vores kundevendte kolleger. Du får erfaring med mange forskellige opgaver på tværs af Private Banking Elite - lige fra procesoptimering til udformning af kundeoplevelser - og får således et indgående kendskab til, hvad det kræver at betjene og servicere formuende privatkunder.

         

Du får varierende arbejdsopgaver og et stort ansvar

Du bliver ansvarlig for effektfuldt at assistere ved og varetage løsningen af interne og eksterne kommunikationsopgaver samt generelt understøtte vores kolleger i hverdagen. Du får erfaring med mange forskellige opgaver, som kræver, at du tager ansvar, er nytænkende og udviser omhyggelighed. Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 

  • at opdatere vores teamsite løbende og assistere ved udarbejdelse af materiale

  • at opdatere og udarbejde hjemmesider til rådgiverne

  • rapporteringsopgaver i Excel og koordinering ved nye ansættelser

  • administrative opgaver i forbindelse med forberedelse og afholdelse af vores kundearrangementer

  • at hjælpe med opdateringer af analyser, præsentationer og forretningsgange

  • at understøtte Private Banking Elite generelt og herunder særligt vores kundevendte kolleger.

 

I Nykredit går vi op i at udvikle medarbejderes potentiale, hvorfor du får rig mulighed for at vokse i jobbet og sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne.

 

Du er en serviceorienteret og ansvarsfuld holdspiller

Du er struktureret og systematisk i din arbejdsmetode, og du trives med arbejdsopgaver, som du kan løse selvstændigt og ansvarsbevidst. Det er et krav, at du er i gang med en videregående uddannelse gerne med fokus på kommunikation eller marketing, og vi forestiller os, at du har minimum to år tilbage af dit studie. Du er kommunikativt og administrativt stærk, vant til at arbejde med Office-pakken (Word, Excel og PowerPoint), og så er det en fordel, hvis du har erfaring med SharePoint og/eller Templafy. 

  

Du er opsøgende og engageret i forhold til at hjælpe dine kolleger i Private Banking Elite med forskellige opgaver. Derudover kan du arbejde selvstændigt og er både initiativtagende og løsningsorienteret. Samtidig kan du arbejde på tværs af afdelinger og trives med at være i kontakt med mange forskellige kolleger.

               

Din nye arbejdsplads

Private Banking Elite er en del af Wealth Management, og vi samarbejder bredt i organisationen. Det er afgørende, at vi har en tæt relation til kunderne, og vi har derfor en kundestyret, men meget fleksibel og varieret hverdag. Alle kunder får en personlig rådgiver, der sørger for 100% individuel rådgivning og formueoptimering og -planlægning. I Private Banking Elite tilbyder vi kunderne det bedste, Nykredit kan levere og mere til. Læs mere på www.nykredit.dk/privatebanking  

 

Arbejdstiden er på ca. 15 timer ugentligt fordelt over 2-3 dage med gensidig fleksibilitet i eksamensperioder, ferier og travle perioder.

                

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Kristian Thim, 44 55 27 01 eller studentermedhjælper Nathalie Borgstrøm Andersen, 44 55 22 06.

 

Ansøgningsfrist: 13. august 2020

 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Middelfart
Middelfart, Fyn
Nykredit - Center Viby
Aarhus, Østjylland
Virksomhedsprofiler