Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

København
19-11-2020

Studentermedhjælper til Business Intelligence & Advanced Analytics

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-11-2020
Udløber:
07-12-2020
Kviknummer:
LJA-81402800
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed

Vil du være med til at sikre værdiskabende indsigter i den finansielle sektor? Og bliver du ekstra motiveret, når antallet af observationer i et datasæt er mange frem for få? Så har vi jobbet til dig.

 

Vi søger en studentermedhjælper med flair for tal og dataanalyser

Med base i vores Business Intelligence-afdeling skal du  arbejde tæt sammen med Nykredits Banking-område, hvor du får mulighed for at arbejde med opbygning og strukturering af data, dataanalyser og rapportering. Du vil med andre ord få unik indsigt i vores forretning via dataanalyse og dialog med forretningen og samtidig styrke din faglighed inden for Business Intelligence- og Analytics-området.

 

Som en del af teamet skal du bl.a. arbejde med:

  • tværgående forretningsanalyser

  • dataudtræk til analyseforbrug

  • datavisualiseringer.

 

I jobbet får du altså mulighed for at prøve kræfter med, hvordan man i en privat virksomhed kan arbejde i krydsfeltet mellem dataspecialister og forretningsbrugere.

 

Dine kompetencer

Vi forestiller os, at du er godt i gang med en relevant videregående uddannelse som fx cand.polit, cand.scient.oecon, cand.merc.mat. eller lignende. Du forstår komplekse problemstillinger, er kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt og tage ansvar. Derudover har du gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt. Erfaring med dataanalyse - fra udtræk over til identificering af historier i data - er en fordel, men ikke et krav. Vi opfordrer alle interesserede kandidater til at ansøge, uanset uddannelsesretning og anciennitet.

 

Arbejdstiden er 15 timer om ugen. Det er vigtigt for os, at du har en fleksibel indstilling til arbejdstid og opgaver. Omvendt tager vi naturligvis også hensyn til dit studie og dine eksamener.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af teamet Business Intelligence & Advanced Analytics i Digital Change & IT. Vi er en afdeling med 30 medarbejdere og seks studentermedhjælpere. Vi tilbyder et job i en fagligt velfunderet enhed med en uformel omgangstone og et godt socialt fællesskab.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt specialist Nicolai Buskbjerg, 44 55 25 35.

 

Ansøgningsfrist: 7. december 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Køge¤Næstved¤Vordingborg, Midtsjælland¤Sydsjælland inkl. Møn
Virksomhedsprofiler