Nykredit

Nykredit,

København
16-09-2021

Studentermedhjælper til Banking Systemforvaltning

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-09-2021
Udløber:
01-10-2021
Kviknummer:
LJA-82669655
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at arbejde med digitalisering i praksis? Og vil du være med til at sikre Nykredits kunder og rådgivere en god digital oplevelse hver dag? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

 

Du får et stort ansvar

I Banking Systemforvaltning forvalter vi en lang række af Nykredits systemer; både de kunderettede digitale løsninger og de mange systemer, som understøtter vores kollegers arbejde med kunderne. Som studentermedhjælper i Systemforvaltning får du praktisk erfaring med at løse de løbende driftsopgaver, der er relateret til vores digitale løsninger, og du deltager i arbejdet med den forretningsmæssige forvaltning af interne og eksterne systemer. Derudover indgår du i arbejdet med administration af forskellige digitale løsninger, hvor du med dine kompetencer konkret kommer til at arbejde med:

 

  • løbende driftsopgaver

  • analyse af fejlsituationer og forslag til mulige forbedringer

  • et agilt samarbejde med Nykredit IT og BEC om løbende forbedring af eksisterende digitale platforme.

 

Du får med andre ord et job med spændende udfordringer, hvor du kan være med til at eksekvere en vigtig dagsorden i den løbende digitalisering af Nykredit. Så hvis du har ambitioner og drive, får du gode udviklings- og læringsmuligheder i Nykredit.

 

Lidt om dig

Vi forventer, at du er i gang med en teknisk orienteret uddannelse, der gør dig i stand til at forstå både forretningens og kundernes behov og samtidig være sparringspartner for interne og eksterne systemleverandører. Som person er du nysgerrig, kan arbejde selvstændigt og tager initiativ. Derudover er det vigtigt, at du trives med at arbejde i et team, hvor du tager ansvar for egne opgaver, og hvor du gerne går den ekstra mil for, at teamet lykkes.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af en afdeling med 14 kolleger med mange forskellige kompetencer. Fælles for os er, at vi brænder for at sikre Nykredit den bedst mulige systemunderstøttelse af både rådgivernes daglige arbejde og kundernes digitale møde med banken.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Morten Mejer-Warnich, 31 42 32 46.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

01-10-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler