Nykredit

Nykredit,

Aalborg
14-05-2021

Studentermedhjælper med interesse for data og analytics til BI & Advanced Analytics

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
14-05-2021
Udløber:
20-05-2021
Kviknummer:
LJA-82108662
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at oversætte data til værdiskabende indsigter i den finansielle sektor? Og kan du formidle dine resultater til en bred målgruppe? Så har vi jobbet til dig.

 

En ambitiøs studerende med flair for tal og dataanalyse

Du vil være tværgående studentermedhjælper til vores forskellige Datawarehouse og Business Intelligence teams i vores Shared Foundation strøm, som laver alt fra data til Finanstilsynet, Nationalbank og Rating-bureauer til data til interne funktioner som Økonomi, Finans, Kapital m.v.

 

Som en del af teamet kommer du til at arbejde med analyse af data til brug for vores mange løsninger. Du kommer også til at arbejde hands-on med forskellige mindre udviklingsopgaver som fx Power BI, Informatica og andet, hvorfor det er en fordel hvis du allerede kan noget SQL. Derudover vil der være andre koordinerende opgaver mellem de forskellige teams.

 

Du vil med en stejl læringskurve få unik indsigt i Nykredits Banking-forretning via dataanalyse og dialog med forretningen. Samtidig styrker du din faglighed inden for Business Intelligence, dataanalyse og Datawarehouse.

 

Dine kompetencer

Vi forestiller os, at du er ved at afslutte din bachelor eller er på kandidaten og kan sætte kryds ved én eller flere af følgende:

  • du er i gang med en relevant videregående uddannelse, fx datalogi, cand.it, cand.merc., cand.oecon eller lignende

  • du er ambitiøs, selvstændig og initiativrig

  • du kan forstå og kommunikere komplekse problemstillinger til brede målgrupper, både mundtligt og skriftligt

  • du er struktureret og god til at sætte dig ind i nye problemstillinger

  • du er en dygtig til at skabe relationer.

 

Det er desuden en fordel, hvis du har relevant erfaring fra et tidligere studiejob. Vi opfordrer alle til at ansøge, også selvom du kun kan sætte hak ved et punkt!

 

Arbejdstiden er 15 timer om ugen. Det er vigtigt for os, at du har en fleksibel indstilling til arbejdstid og opgaver. Omvendt tager vi naturligvis også hensyn til dit studie og dine eksamener.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af området BI & Advanced Analytics i Digital Change & IT. Vi tilbyder et job i en fagligt velfunderet enhed med en uformel omgangstone, hvor vi sætter stor pris på et godt socialt fællesskab. Vi arbejder med en agil organisering, som giver os et spændende, fagligt udfordrende og dynamisk miljø.

 

Hele data og analytics-området er et stort område som foruden Shared Foundation også dækker tre andre strømme. Vi har medarbejdere i København, Aalborg og Warszawa.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed eller arbejdsplads kontakt Funktionschef Brian Frimann på telefon 2276 6754.

 

Om os

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

 

Vi har udfordringer med vores nye HR-system. Oplever du udfordringer i din ansøgningsproces, send gerne din ansøgning og dit CV til nytjob@nykredit.dk. Husk at angive, hvilken stilling du søger.

 

By

Aalborg

 

Ansøgningsfrist

20-05-2021

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Arbejdernes Landsbank
Kalundborg, Vestsjælland
Virksomhedsprofiler