Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

København
19-11-2020

Studentermedhjælper med flair for programmering

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-11-2020
Udløber:
07-12-2020
Kviknummer:
LJA-81402801
Jobtype:
Studenterjob
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed

Er du vild med at arbejde med data og programmere i SAS? Og kunne du tænke dig at lære den finansielle sektor bedre at kende?

 

Din nye stilling

Vi søger en studentermedhjælper med flair for programmering og håndtering af kompleks data. Du skal indgå i procesteamet i BI & Advanced Analytics, og sammen med de øvrige studentermedhjælpere i teamet bliver du bl.a. ansvarlig for:

  • drift og vedligeholdelse af en række interne rapporteringer

  • dataudtræk til analysebrug i forretningen

  • migrering af SAS-job til ny SAS-platform

  • diverse udviklingsopgaver med henblik på forbedring og effektivisering af nuværende setup.

 

I jobbet får du rig mulighed for at prøve kræfter med håndtering og bearbejdning af store datamængder i SAS, og du får bred indsigt i bank og realkredit.

 

Dine kompetencer

Vi forestiller os, at du er tæt på at afslutte din bachelor og herefter vil påbegynde en relevant videregående uddannelse som fx cand.it, cand.merc.it, cand.merc.mat., cand.polit eller cand.scient.oecon. Du har erfaring med programmering i SAS eller et andet programmeringsværktøj og vigtigst af alt, er du optaget af at udvikle dine færdigheder inden for programmering. Du står stærkt i brugen af Office-pakken - herunder Excel og eventuelt PowerBI. Du forstår at sætte dig ind i komplekse problemstillinger, du er kvalitetsbevidst, og du kan arbejde selvstændigt og tage ansvar. Derudover har du gode kommunikationsevner både mundtligt og skriftligt.

  

Arbejdstiden er 15 timer om ugen. Det er vigtigt for os, at du har en fleksibel indstilling til arbejdstid og opgaver. Omvendt tager vi naturligvis også hensyn til dit studie og dine eksamener.

  

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Business Intelligence & Advanced Analytics i Digital Change & IT. I København er vi ca. 25 medarbejdere og fem studentermedhjælpere, men vi har også kolleger i Aalborg og Warszawa. Vi tilbyder et job i en fagligt velfunderet enhed med en uformel omgangstone og et godt socialt fællesskab.

  

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt analytiker og studenteransvarlig Andreas Knudsen, 24 41 26 25 eller funktionschef Brian Frimann, 44 55 65 47.  

 

Vi inviterer løbende til samtaler, så vi ser frem til at modtage CV, ansøgning og eksamenskarakterer snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 7. december 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
Aalborg, Nordjylland
Virksomhedsprofiler