PFA Pension,

København
12-10-2017

Strategikonsulent med kommercielt drive

Kontakt

PFA Pension

Sundkrogsgade 4
2100
København Ø
Praktisk information
Oprettet:
12-10-2017
Udløber:
27-10-2017
Kviknummer:
LJA-50102540
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at gøre PFAs tilbud til de største erhvervs- og organisationskunder relevante og professionelle?

Har du lyst til at arbejde strategisk med salg til store erhvervs- og organisationskunder - og vil du bidrage til den samlede udvikling af erhvervsområdet og indfrielsen af PFAs ambitiøse 2020 mål? Så skriv til os måske er du den strategikonsulent, vi søger i PFA.


Du skal få PFAs erhvervs- og organisationskunder til at mærke forskel

I vores team sætter vi de strategiske rammer for salgsarbejdet i Erhverv og orkestrerer tilbudsprocesserne for PFAs største og vigtigste kunder - fra analyse af kundebehov til underskrift af aftale. Vi arbejder målrettet på at indfri PFAs ambitiøse 2020 plan, og vi har et ansvar for at sikre udviklingen af nye innovative værditilbud til vores erhvervs- og organisationskunder i et tæt samarbejde med resten af PFAs organisation. Som strategikonsulent i teamet skal du arbejde målrettet med strategisk salg herunder fastholdelse og nysalg. Arbejdsopgaverne vil variere og spænde bredt fra strategisk udvikling og sparring med direktionen, kundechefer og specialister til planlægning og udarbejdelse af tilbuds- og præsentationsmateriale.


Dine primære opgaver bliver at:

  • Udarbejde strategier, salgsmateriale og storylines ifm. konkrete udbud til store kunder

  • Drive tilgangen til nysalg til de største kunder, herunder bidrage til udarbejdelsen af strategier og handlingsplaner for akkvisition af nye kunder

  • Orkestrere dialogen med nye kunder, herunder afdække behov og muligheder og sørge for at kundechefer og direktører inddrages og involveres på den rigtige måde igennem salgsforløbet

  • Analysere markedsudvikling, konkurrentadfærd og kundefeedback med henblik på at afdække behovet for udvikling af nye koncepter og services målrettet PFAs primærkunder

  • Designe og orkestrere udviklingen af nye salgskoncepter og servicetilbud til PFAs erhvervs- og organisationskunder

Her er en unik mulighed for dig, der ønsker at arbejde med salg og kommerciel udvikling og som evner at arbejde strategisk og drive en opgave fra ide til eksekvering i tæt dialog med direktører, kundechefer og specialister på tværs af organisationen, siger Anders Engkjær Sørensen, der er leder af Erhverv, Strategisk Salg i PFA.


Du tænker strategisk og er en stærk projektleder

Du har en relevant videregående uddannelse fra fx CBS eller universitetet og mindst to års erfaring som management konsulent eller som projektleder i en større virksomhed. Det er afgørende for os, at du har et stort engagement og du evner at skabe overblik og struktur. Du arbejder selvstændigt og analytisk og er god til at holde hovedet koldt og drive komplekse processer med høj involvering af seniorressourcer. Du er ambitiøs og kvalitetsbevidst og vant til at nå dine mål - og så er du kendt for dine gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Det er en fordel, hvis du kender pensionsbranchen og har fingeren på pulsen omkring nye trends og teknologier, så du kan tænke nye tanker omkring fx PFAs tilbud.


Dit nye team er ambitiøst og har fokus på kunderne

Du bliver en del af et team, der består af syv højtuddannede og specialiserede kolleger med mange års erfaring fra konsulentbranchen og den finansielle sektor. Tempoet og det faglige niveau er højt - men det er stemningen også.

Vi sætter pris på udvikling, faglig sparring og fleksibilitet, og vi er fælles om at have fokus på PFAs erhvervskunder.


Er du klar til at blive en del af holdet?

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Engkjær Sørensen, der er leder af Erhverv, Strategisk Salg på tlf.: 23918289.


Som medarbejder i PFA får du en attraktiv løn- og pensionsordning. Du får op til 20 procent af din løn til din pensionsordning og en stærk forsikringspakke. Derudover får du mange personalefordele og en arbejdsplads, der lægger vægt på fleksibel arbejdstid.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Viborg, Midtjylland
Virksomhedsprofiler