Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
26-06-2020

Specialist til Settlement

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-06-2020
Udløber:
12-07-2020
Kviknummer:
LJA-80541882
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi vækster og er på udkig efter dig, der har erfaring med corporate actions. Motiveres du af at finde nye og smartere måder at gøre tingene på? Og er du analytisk anlagt med et skarpt blik for detaljerne, uden at du mister det forkromede overblik? Så er det måske lige dig vi søger til bankens Settlement afdeling.

Det bliver dit job

I Settlement arbejder vi med fonds- og pengeafvikling, deponering, corporate actions, likviditetsstyring samt en lang række kontroller heraf.

Vi søger en medarbejder med stor erfaring indenfor opgaver som relaterer sig til corporate actions, men som også vil indgå i løsningen af øvrige opgaver i afdelingen. Dine primære opgaver vil være:

 • at deltage i videreudvikling- og drift af nuværende processer

 • Corporate Action (både indenlandsk og udenlandsk)

 • Depot

 • Kontroller

 • at deltage i måneds- og årsafslutning

 • at være backup på andre opgaver

 

Hvem er du?

Du har nogle års erfaring fra et job i en fondsafdeling, gerne med bankfaglig viden og gerne med mellemlang uddannelse som HD eller HA. Du har stort kendskab til fonds-/corporate actions systemer og er vant til at arbejde med Excel. Derudover forestiller vi os, at du:

 • har en analytisk sans og kan arbejde selvstændigt da løsningerne ikke altid er givet

 • har en god forståelse for den samlede værdikæde i en finansiel virksomhed

 • er forandringsparat og vant til at implementere nye processer

 • kommunikerer godt såvel mundtligt som skriftligt på engelsk

 • har masser af gå-på-mod og en lyst til at lære nyt

 

Hvem er vi?

Settlement er en del af bankens Likviditets- og finansområde (LIFI) som er et dynamisk og strategisk vigtigt forretningsområde i banken. Du vil få din daglige gang i Settlement, hvor vi er 16 engagerede medarbejdere i alt.

Vi holder til i lækre nye lokaler i bankens hovedkontor, Panoptikonbygningen, Vesterbrogade 5, på 1. sal kun 2 min. gang fra Hovedbanegården. Vi lægger vægt på ansvarlighed og kvalitet i vores arbejdsopgaver, og vi har en uformel omgangstone og god stemning.

Det bliver du en del af?

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 11 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til Chef for LIFI Operations Settlement, Allan Ilm på tlf. 38 48 46 84 eller 29 42 82 15.

Vi glæder os til at høre fra dig - ansøgningsfristen er hurtigst muligt og senest den 12. juli, da vi vil afholde samtaler løbende.

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 320.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Nykredit
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler