Nykredit

Nykredit,

København
16-10-2020

Specialist til Market Data i Wealth & Markets Operations

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-10-2020
Udløber:
28-10-2020
Kviknummer:
LJA-81278411
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv en del af morgendagens løsninger i Nykredits Market Data-team. Vil du have et job med en stejl læringskurve, hvor du skal være med til at udvikle og løfte market data-området i hele Nykredit-koncernen? Som en del af Market Data-teamet i Wealth & Markets Operations (WMO) bliver din hverdag fyldt med udfordrende arbejdsopgaver, stort ansvar og tæt samarbejde med mange dele af Nykredit-koncernen.

Udfordringer og ansvar

I Market Data tilbyder vi et alsidigt og udfordrende job, hvor du hurtigt bliver ansvarlig for dine egne opgaver og får gode muligheder for selv at præge din arbejdsdag. Arbejdet omfatter udvikling af innovative market data-løsninger, oprettelse og vedligeholdelse af stamdata på en bred vifte af finansielle instrumenter samt validering af data på tværs af Nykredit-koncernen. Dine arbejdsopgaver er alsidige og omfatter bl.a.:

  • kontrol og levering af realtidsdata til Nykredit Trading

  • oprettelse og vedligeholdelse af stamdata og prisdata i SimCorp Dimensen og Summit

  • validering af kurser og rentekurver til hele Nykredit-koncernen

  • deltagelse i udvikling og test af dataløsninger i samarbejde med IT og forretningen

  • varetagelse af løbende drifts- og ad hoc-opgaver.

 

Høj faglighed og en stærk talforståelse

Du har afsluttet en videregående økonomisk eller teknisk uddannelse, og du er finansielt og analytisk stærk. Har du også kendskab til finansielle instrumenter, er det en fordel. Vigtigst er det dog, at du har lyst til at omsætte dine kompetencer til forretningsmæssige tiltag og til afklaring af komplekse problemstillinger. Det er klart en fordel med kendskab til Excel og herunder VBA og brugen af SQL.               

Du har drive, du er initiativrig, og du er udadvendt

Din succes vil i høj grad afhænge af din evne til at kombinere et godt øje for detaljen med stort overblik. Hertil er det vigtigt, at du formår og har viljen til at skabe resultater på egen hånd og sammen med andre. Du er initiativrig, proaktiv og opsøgende og er derudover en god formidler og kommunikator. Du har en stærk logisk sans og en systematisk tilgang til arbejdsopgaverne. Sidst men ikke mindst sikrer du desuden fremdrift i igangværende drifts- og udviklingsopgaver. 

Din nye arbejdsplads

Market Data-teamet består af fire fagligt skarpe specialister og tre studentermedhjælpere. Kulturen i teamet er præget af viljen til at gøre en forskel og kontinuerligt arbejde på at forbedre teamets leverancer. Market Data er forankret i Wealth & Markets Operations med mere end 100 ambitiøse og engagerede medarbejdere, hvor sparring og samarbejde er en vigtig del af dagligdagen. 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Lars Aasand, 44 55 86 87 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Ansøgningsfrist: 28. oktober 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler