Nykredit

Nykredit,

København
01-02-2018

Specialist til forretningssystemer i IT Capital Markets, København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Praktisk information
Oprettet:
01-02-2018
Udløber:
14-02-2018
Kviknummer:
LJA-55649123
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du, hvad der skal til for at stå på mål for en forretningskritisk systemplatform og samtidig bevare overblikket i en hektisk hverdag med opgaver for Asset Management, Porteføljeadministrationen, Finansafdelingen, Koncernøkonomi og Risiko?

 

Dit kommende job

Hos Nykredit er vi overbeviste om, at førsteklasses systemer og processer er med til at give forretningen en afgørende fordel. Som specialist får du mulighed for at komme helt ind i centrum og arbejde med den strategiske platform for Danmarks ledende fondsadministrator og Europas største private obligationsudsteder.

 

Dine ansvarsområder

Din primære opgave som specialist bliver at yde forretningsmæssig support til brugere af vores SimCorp Dimension platform på tværs af flere forretningsenheder.

Du skal være superbruger på vores omfangsrige og komplekse SimCorp Dimension platform og primært yde 1st og 2nd level forretningssupport samt arbejde med systemopsætning og drift.

Der vil, ud over forretningssupport, være udviklingsopgaver, hvor du er med til at identificere behov for løsninger og procesforbedringer samt deltage i implementeringen af løsningen.

 

Din erfaring

Vi forestiller os, at du har en kandidatgrad og god forståelse for de finansielle markeder. Samtidig har du en interesse for IT, og hvordan IT spiller sammen med forretningsprocesser. Det er en fordel men ikke en nødvendighed, at du har erfaring fra området og kendskab til SimCorp Dimension. Er du nyuddannet lover vi dig adgang til en stejl læringskurve og en spændende mulighed for at arbejde i skæringspunktet mellem forretning og IT. Vi forventer til gengæld, at du har et brændende ønske om at opbygge et indgående kendskab til det at drive finansiel virksomhed, samt tilhørende systemer og processer.

På det personlige plan er det vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle med fokus på at servicere brugere. Du er nysgerrig og er hurtig til at tilegne dig ny viden og sætte dig ind i nye områder. Endelig har du lyst til at blive udfordret fagligt og trives med, at der bliver stillet krav til din performance.

                        

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et team af dygtige specialister forankret i IT Capital Markets, der understøtter forretningsenheder inden for Capital Markets området med support og forvaltning af IT-løsninger. I IT Capital Markets kan du trække på ca. 60 fagligt stærke kolleger med forskellige baggrunde.

 

SimCorp Dimension er Nykredit-koncernens portefølje- og risikostyringssystem, og det er herfra, vi styrer fundingen af vores realkreditudlån på mere end 1.000 mia. kr. og håndterer forvaltningen af mere end 700 mia. kr. af både egne og kundernes midler.

                   

Er du interesseret?

Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Lisbeth Sand Gamst, 44 55 18 21 eller senior rekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Ansøgningsfrist: 14. februar 2018

 

                          

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Nyborg, Fyn
BankNordik
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler