Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

København
23-07-2020

Specialist i transaktionsmonitorering til Banking Risk & AML i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-07-2020
Udløber:
10-08-2020
Kviknummer:
LJA-80716143
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Jura
Beliggenhed

Vil du være med til at passe på vores kunder og forebygge hvidvask? Trives du med at dykke ned i detaljerne i transaktionsmonitorering og hvidvaskundersøgelser? Så er du måske en af vores kommende kolleger i Nykredits MLRO-team!

 

Dit kommende job og ansvarsområder

I Nykredit har vi stort fokus på at styrke antihvidvaskområdet på tværs af koncernen. Som specialist i transaktionsmonitorering vil du i høj grad bidrage til dette. Vores specialister prioriterer kvalitet højt, og det er vigtigt, at tingene bliver gjort ordentligt første gang. Vi arbejder selvstændigt og struktureret, og så er vi ansvarlige og servicemindede. Det er derfor vigtigt, at du er engageret i dit arbejde og tager initiativ, og så er det ligeledes vigtigt, at du er god til at forbedre og nytænke løsninger og processer. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • alarmbehandling/transaktionsmonitorering (end-to-end)

 • behandling og undersøgelse af sager, hvor der kan være mistanke om hvidvask eller terrorfinansiering

 • udarbejdelse af underretninger til hvidvasksekretariatet hos Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK).

 

Du har erfaring med

Du kommer muligvis fra en tilsvarende stilling og har erfaring inden for AML og transaktionsmonitorering. Du kan også komme fra en rådgiverstilling gerne med erfaring fra og indsigt i erhvervsområdet. Du har kendskab til bank- og AML-processer og trives med at dykke ned i detaljerne. Du kan formidle budskaber og holdninger om kunders adfærd i relation til hvidvask og AML-risici til kolleger på forskellige niveauer i organisationen. Derudover forestiller vi os, at du:

 • arbejder effektivt og målrettet

 • er udadvendt

 • er en teamplayer

 • er analytisk tænkende

 • har gode kommunikative evner på skrift og i tale

 • er generelt god til IT

 • har indsigt i lovgivningen på hvidvaskområdet

 • evt. er certificeret inden for AML og compliance

 • generelt følger med i, hvad der sker i samfundet og verden omkring os.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af MLRO-teamet (Money Laundering Reporting Officer), som hører under Banking Risk & AML. Vi har ansvaret for driften af flere af de forretningsmæssige løsninger på hvidvaskområdet, som implementeres på tværs af koncernen. Vi bidrager desuden til udviklingen på området gennem den erfaring, vi får i driften. Du får en spændende og travl hverdag i et team med en uformel omgangstone.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Morten Lund Jørgensen, 51 92 72 14 (tilgængelig fra mandag den 3. august) eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 10. august 2020

 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
Glostrup, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler