Nykredit

Nykredit,

København
24-09-2020

Specialist i finansielle sanktioner til Banking Risk & AML i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-09-2020
Udløber:
11-10-2020
Kviknummer:
LJA-81168494
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at passe på vores kunder og forebygge hvidvask og terrorfinansiering? Motiverer det dig at være med til at udvikle et område og rådgive dine kolleger? Så er du måske vores kommende kollega i KYC & Sanktioner!

 

Dit kommende job og ansvarsområder

I Nykredit har vi stort fokus på at styrke forebyggelse af hvidvask på tværs af koncernen. I KYC & Sanktioner har vi ansvar for at definere rammeværket for en række områder - bl.a. i forhold til efterlevelse af finansielle sanktioner - samt rådgive vores kolleger i organisationen om dette.

 

Som sanktionsspecialist er du med til at sætte rammerne for Nykredits efterlevelse af finansielle sanktioner. Du får til opgave at sikre udvikling på området inden for Nykredits rammer, men også at sikre awareness i organisationen generelt. Du skal endvidere repræsentere Nykredit i projekter vedr. udvikling af screeningsløsninger. Det er derfor vigtigt, at du er engageret i dit arbejde og tager initiativ, og så er det ligeledes vigtigt, at du er god til at forbedre og nytænke løsninger og processer.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

  • løbende udvikling af Nykredits rammeværk for efterlevelse af finansielle sanktioner

  • uddannelse af kolleger i organisationen

  • løbende sparring og rådgivning

  • projektarbejde i BEC-regi vedr. udvikling af screeningsløsning.

 

Om dig

Du kommer muligvis fra en tilsvarende stilling og har erfaring inden for AML og sanktionsområdet. Du har fingeren på pulsen i relation til finansielle sanktioner og holder dig opdateret i udviklingen. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med den praktiske håndtering af sanktioner i forhold til kunder og transaktioner. Du kan formidle budskaber og holdninger om risici i relation til AML og finansielle sanktioner til kolleger på forskellige niveauer i organisationen.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af teamet KYC & Sanktioner, som hører under Banking Risk & AML. Banking Risk & AML har ansvaret for alle dele af værdikæden; fra definitionen af rammeværk til driften af flere af de forretningsmæssige løsninger på antihvidvaskområdet i hele Nykredit-koncernen. Det betyder, at vi har en bred samarbejdsflade på tværs af organisationen. Vi har et dynamisk arbejdsmiljø, som er præget af høj arbejdsglæde og kolleger, der brænder for at sikre, at Nykredit lever op til de stillede krav og laver gode forretningsmæssige implementeringer af regulatoriske forandringer. Du får en spændende og travl hverdag i et team med en uformel omgangstone.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Tine Fløe Meilvang, 21 39 46 12 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Ansøgningsfrist: 11. oktober 2020 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
BankNordik
København¤Dragør¤Hvidovre, Storkøbenhavn
Finansforbundet
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler