Vækstfonden

Vækstfonden,

Jylland
09-08-2018

Souschefer til Vækstfondens låneforretning i Randers og Vojens

Kontakt

Vækstfonden

Randers / Vojens
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-08-2018
Udløber:
23-08-2018
Kviknummer:
LJA-64261017
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vækstfonden er en organisation i betydelig vækst, og vi ønsker at styrke ledelseskraften yderligere. Vi søger derfor to souschefer - én i Randers og én i Vojens - til vores afdeling for Lån, Garantier og Kautioner.

 

Med reference til erhvervskundedirektøren i enten Randers eller Vojens bliver du en del af et team på cirka 14 engagerede medarbejdere, der leverer samlede finansieringsløsninger til små og mellemstore virksomheder.

 

Om stillingen

I tæt samarbejde med erhvervskundedirektøren bliver dit overordnede ansvar at bidrage til at sikre en fortsat udvikling af teamet og til forretningsudviklingen i markedsområdet.

 

Jobbet byder på en spændende kombination af følgende opgaver:

 

  • Daglig personaleledelse af en del af teamet, herunder sikre motivation og trivsel, så den høje medarbejdertilfredshed fastholdes og udvikles

  • Videreudvikle den høje faglighed i teamet, herunder risikoforståelse, ved at sparre med erhvervskundechefer i konkrete sager og deltage som sekundær i udvalgte sager

  • Repræsentere Vækstfonden udadtil med fokus på at udbrede kendskabet til vores værditilbud og styrke partnerskaber med interessenter

  • Løbende opfølgning på strategi- og handlingsplaner.

 

 

Du indgår i låneforretningens ledergruppe og bliver samtidig en del af Vækstfondens samlede ledergruppe. Du vil derfor få rig mulighed for at sætte dit personlige præg på udviklingen i både låneforretningen og i Vækstfonden i bredere forstand.

 

Om dig

Du har en solid, finansiel baggrund, kommer fra en stilling i et pengeinstitut og har som minimum en mellemlang videregående uddannelse, f.eks. på HD-niveau. Det er en fordel, men ikke en forudsætning, at du har ledelseserfaring.

 

Du kendetegnes ved:

 

  • at brænde for ledelse. Din ledelsesstil er spillende træner, og du motiveres af at få det bedste frem i andre

  • at have empati, høj integritet og en evne til at samarbejde og kommunikere på alle niveauer 

  • at have en udtalt evne til at kunne eksekvere og drives af at skabe resultater med og igennem andre

  • at være forretningsorienteret og have en god strategisk forståelse. Du er samtidig nysgerrig og ikke bange for at udfordre det gængse

  • at arbejde struktureret, bevare overblikket og holde fokus - også på de lange bolde

  • at have gennemslagskraft, være udadvendt og god til at skabe relationer og pleje netværk.

 

 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et fagligt udfordrende, afvekslende og fleksibelt job i en dynamisk og ambitiøs organisation med stor udadvendt kontaktflade.

 

Du bliver en del af et løsningsorienteret team med et højt fagligt niveau. Omgangstonen er uhøjtidelig, og kulturen er præget af åbenhed og respekt. Der er stor grad af frihed under ansvar, mulighed for hjemmearbejdsplads og fleksible arbejdstider.

 

Løn efter kvalifikationer.

 

Lyder det som et job for dig?

Har du de rette kompetencer, og kan du se dig selv i rollen som souschef i Vækstfondens låneforretning i Randers eller i Vojens, så hører vi meget gerne fra dig! 

 

Send din ansøgning og CV via linket hurtigst muligt og senest den 23. august 2018. Angiv i din ansøgning, om du søger jobbet som souschef i Randers eller Vojens.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte erhvervskundedirektør i Randers Hans Jørgen Østergaard på tlf. 61 20 94 19 eller erhvervskundedirektør i Vojens Henrik Holst Elstrøm på tlf. 23 25 10 93.

 

Om Vækstfonden 

Vækstfonden er statens finansieringsfond, som medvirker til at skabe flere vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 7.300 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 22,5 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter. Læs mere på www.vf.dk.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler