Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
22-07-2020

Souschef til filialen på Bispebjerg

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Frederiksborgvej 98
2400
København NV
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-07-2020
Udløber:
11-08-2020
Kviknummer:
LJA-80709435
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Da vores nuværende souschef Kasper Christiansen er blevet filialdirektør på Enghave Plads, søger vi en ny souschef, som vil være med til at videreudvikle en ambitiøs filial, engagere sig i lokalområdet for at tiltrække nye kunder samt være med til at inspirere og udvikle medarbejderne, så de hele tiden yder vores kunder den bedste rådgivning.

 

Jobbet der venter dig.

Som souschef er du sammen med filialdirektøren ansvarlig for at fortsætte den meget positive udvikling i filialen. Du vil i samarbejde med filialdirektøren få det ledelsesmæssige ansvar for 6 kompetente medarbejdere, som du skal motivere til at skabe resultater på en professionel og engageret måde.

 

Du skal ligeledes markedsføre filialen i området, og via dine udadvendte aktiviteter samt dit netværk være med til at tiltrække nye kunder til filialen.

 

Derudover vil du også have opgaver af mere administrativ karakter, eksempelvis målopfølgning og sikring af kreditkvalitet.

 

Du vil få en kundeportefølje bestående primært af privatkunder, foreninger og mindre erhvervskunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Porteføljen er tilpasset, så der er plads til, at du kan være en aktiv del af filialens ledelsesteam.

 

Din person

Du sidder i dag i en lignende stilling eller evt. i et rådgiverjob, og ser jobbet som dit næste karriereskridt. Du har evnerne til at motivere og udvikle dine kolleger. Du er god til at opsøge nye muligheder og er ikke bange for at gå foran samt være en god rollemodel for dine kolleger.

 

Du har den faglige ballast i orden via en akademiuddannelse eller en HD. Du har en god kreditmæssig vurderingsevne, og du har øje for og går efter at lave gode forretninger. Du er resultatorienteret og går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.

 

Filialen på Bispebjerg fantastisk sammenhold og stort kundepotentiale

Filialen på Bispebjerg har de senere år gennemgået en særdeles positiv udvikling med mange nye og gode kunder. Dette skyldes bl.a., at filialen god til at aktivere deres ambassadører, og det er bl.a. dette samt dit engagement og netværk, som du med din udadvendte og opsøgende personlighed skal være med til at dyrke og videreudvikle.  

 

Filialen er kasseløs, ligger på Frederiksborgvej 98 og er ellers kendetegnet ved:

 

  • Et uformelt miljø, hvor vi giver plads til hinanden

  • Fokus på, at filialen er ét samlet team,

  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

  • Stor kundetilgang og et kundegrundlag der primært består af privatkunder

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden er i top, og hvor medarbejderne er motiverede og ser frem til at gå på arbejde

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen eller filialen, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Sabrina Andkjær Christiansen på tlf. 3848 3280 (retur fra ferie den 27. juli) eller HR-partner Lene Overgaard på tlf. nr. 3848 4663.

 

Ansøgningsfrist den 11. august.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 320.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

 


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Middelfart
Middelfart, Fyn
Nykredit - Center Viby
Aarhus, Østjylland
Virksomhedsprofiler