Gem annonce
Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
29-04-2021

Souschef til filialen på Amager

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Amagerbrogade 60
2300
København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-04-2021
Udløber:
18-05-2021
Kviknummer:
LJA-82030264
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed

Da vores nuværende souschef er blevet filialdirektør i Ballerup, søger vi en ny souschef som vil være med til at videreudvikle en ambitiøs bank, samt engagere sig i lokalområdet for at tiltrække nye kunder. Er du en resultatorienteret holdspiller med et godt drive? Kan du være med til at inspirere og udvikle medarbejderne, så de hele tiden yder vores kunder den bedste rådgivning? Så er du måske vores nye souschef i filialen på Amager.

 

Jobbet der venter dig

Vi har sektorens højeste kundetilfredshed blandt de danske privatkunder, og det skal du være med til at sikre fremadrettet. Som souschef er du sammen med filialdirektøren ansvarlig for at fortsætte den meget positive udvikling i filialen. Du vil i samarbejde med filialdirektøren få det ledelsesmæssige ansvar for 11 kompetente medarbejdere, som du skal motivere og inspirere til at skabe resultater på en professionel og engageret måde.

 

Du skal ligeledes markedsføre filialen i området, og via dine udadvendte aktiviteter samt dit netværk være med til at tiltrække nye kunder til filialen.

 

Derudover vil du også have opgaver af mere administrativ karakter, eksempelvis målopfølgning og sikring af kreditkvalitet.

 

Du vil få en kundeportefølje bestående primært af privatkunder samt mindre erhvervskunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Porteføljen er tilpasset, så der er plads til, at du kan være en aktiv del af filialens ledelsesteam.

 

Filialen på Amager en filial med fokus på kundetilfredshed og medarbejdertrivsel 

Du kommer ind i et team med 12 kollegaer, hvor vi har fokus på at skabe en hverdag fyldt med godt humør og viljen til at skabe gode resultater for kunderne og banken. Der er en fri og åben dialog, hvor kollegaerne har det godt med hinanden.

 

Filialen er centralt beliggende på Amagerbrogade med kun 2 min. gang til Amagercentret og Amagerbro Metro station.

 

Nærområdet er kendetegnet ved at være et attraktivt boligområde med både andelslejligheder, ejerlejligheder, kolonihaver og villakvarterer. Der er derfor gode muligheder for bæredygtig vækst.

 

Din person

Du sidder i dag i en lignende stilling med ledelseserfaring. Du har evnerne til at motivere og udvikle dine medarbejdere ligesom du har haft succes med at få dine kolleger til at yde deres bedste.

 

Du har den faglige ballast i orden via en finansiel uddannelse. Du har en god kreditmæssig vurderingsevne, og du har øje for og går efter at lave gode forretninger. Du er resultatorienteret og går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.

 

Det får du

Som souschef bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 12. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank.

 

Herudover bliver du en del af en arbejdsplads hvor arbejdsglæden er i top, og hvor medarbejderne er motiverede og ser frem til at gå på arbejde.

 

Som arbejdsplads kan vi yderligere tilbyde:

 

  • Et uformelt miljø

  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

  • En bank med en høj tilgængelighed, hvor det at sætte kunden i centrum, er mere en tomme løfter

  • Konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder

 

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen eller filialen, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Jannie Petersen på tlf. 3848 4419 eller HR partner Lene Overgaard på tlf. nr. 3848 4663.

 

Ansøgningsfristen er den 18. maj.

 

Yderligere oplysninger fås hos:

Lene Overgaard, Telefon: +45 38484663

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske bank.
Holstebro¤Struer¤Ringkøbing-Skjern, Vestjylland
Arbejdernes Landsbank
Kastrup, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler