Coop Bank A/S

Coop Bank A/S,

Albertslund
25-03-2019

Kunderådgiver

Kontakt

Coop Bank A/S

Roskildevej 65
2620
Albertslund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-03-2019
Udløber:
24-04-2019
Kviknummer:
LJA-71885621
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

 

Kunderådgiver

Vores lån i Coop Bank er to år i træk kåret som Bedst i Test. Vi er en bank i hastig vækst, hvor både kundeantal og volumen vokser ufortrødent, hvilket vi blandt andet kan takke vores dygtige og engagerede kolleger for.

 

Vi får rigtig mange låneansøgninger fra privatkunder både fra nye og eksisterende. Vi søger derfor endnu en frisk og energisk kunderådgiver, som har kredithåndværket i orden, og som kan give kunden et hurtigt svar foruden en god oplevelse.

 

Brænder du for kreditvurdering, service og rådgivning, hvor kunden er i fokus, og sætter du en ære i ansvarlighed og ærlighed fremfor at nå personlige salgsmål?

 

Så har Coop Bank jobbet!

 

Mød Heidi, din kommende kollega i teamet.

 

Kan du fortælle om Coop Bank og jobbet?

Jeg er kunderådgiver i Coop Bank i Albertslund. Jeg arbejder med låneansøgninger i et team, som består af knap 20 dygtige, hjælpsomme og søde kolleger. Det er vigtigt for mig, at vi alle lever op til teamets og kundecenterets fælles performancemål, og at der samtidig er et rart arbejdsmiljø, hvor der er plads til grin og sparing kollegaerne imellem både i mit team, men også til de øvrige teams i kundecenteret og resten af banken.

 

Mit team behandler låneansøgninger fra både nye og eksisterende privatkunder. Det, som gør stillingen spændende er, at vi skal kreditvurdere og efterbehandle låneansøgningerne og effektivt træffe selvstændige beslutninger inden for kreditrammerne, så kunderne hurtigt får svar på deres ansøgning. Vores performancemål er målrettet effektivitet, og jeg sætter en ære i ansvarlig og ærlig kreditgivning fremfor at nå personlige salgsmål. 

 

Da vi er en internetbaseret bank foregår al kommunikation til vores kunder elektronisk via e-mail, netbank eller pr. telefon. Vi er fælles om at servicere kunderne, så jeg har altid rent bord, når jeg går hjem.

Der er selvfølgelig også en del rutineopgaver, herunder kontrol af dokumentation, fuldmagter og gennemførsel af hvidvaskprocesser mv., så min nye kollega skal være klar til lidt af hvert.

 

Jeg trives også med, at alle i banken fysisk sidder sammen, og da banken løbende udvikler sig, er der rig mulighed for at bidrage og sætte sit præg på banken. 

 

Hvad søger du i din nye kollega?

Min nye kollega skal selvfølgelig mestre at kreditvurdere privatkunder, og har formentlig en traditionel bankuddannelse. Udover at være effektiv og serviceminded, skal min nye kollega være med til at bidrage til den gode stemning selv i et hektisk miljø, da vi som sagt har rigtig travlt.

 

Hvorfor skal man søge stillingen?

Fordi vi har det godt sammen, selv om der til tider er travlt samtidigt med at der er stor fleksibilitet.

Vi arbejder med godt humør, og er hjælpsomme kolleger imellem. Hvis man trives med rådgivning og effektivitet fremfor salgsmål, så skal man søge.

 

Sidste ansøgningsfrist?

Send venligst ansøgning og CV til job@coopbank.dk senest den 24. april 2019, og skriv kunderådgiver i emnefeltet.

 

Alle ansøgninger og henvendelser behandles løbende og fortroligt.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR chef Majbrit Elisa Hansen på 5221 4355.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

I mere end 100 år har vi i Coop arbejdet for at gøre danskernes hverdag lettere, billigere og bedre. Ikke kun ved at sælge ærlige varer til ærlige priser, men også ved at hjælpe danskerne til selv at træffe de bedste valg. Derfor har vi lavet en bank ud fra samme logik. Coop koncernen er Danmarks førende udbyder af dagligvarer, som driver butikskæderne, Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen, LokalBrugsen, Fakta og Irma samt Coop.dk shopping og Coop.dk MAD. Coop Bank har sammen med Coop omkring 38.000 ansatte og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 50 milliarder kr. i ca. 1200 butikker over hele Danmark.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Nykredit
Islands Brygge, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler