Nykredit

Nykredit,

København
08-01-2019

Seniorspecialist til Derivatives & Collateral i Nykredit, København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2019
Udløber:
22-01-2019
Kviknummer:
LJA-69431247
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Et job med en stejl læringskurve i et team i konstant udvikling. En enestående karrieremulighed i et dynamisk og stærkt fagligt miljø. Et miljø der er præget af den store banks muligheder og den lille banks bevægelighed. Kunden er altid i centrum, barren er sat højt, og vi vækster både i volumen og kompleksitet. Lyder det attraktivt? Så er det her hos os i Capital Markets Operations, Nykredit, du skal fortsætte din karriere.

 

Varierede opgaver og stort ansvar

Capital Markets Operations er Nykredits centrale operationelle enhed inden for investeringer på kapitalmarkederne. Det betyder, vi understøtter hele kundesegmentet og en meget bred vifte af investeringsprodukter herunder Derivater og Alternative Investeringer. Vi har derfor et meget tæt samarbejde på tværs af organisationen såvel som med eksterne samarbejdspartnere.

                 

Dine primære opgaver bliver sammen med dine kollegaer at håndtere det daglige flow på primært Derivater og Alternative Investeringer men på sigt også eventuelt collateral.  Dette sker i samarbejde med interne samarbejdspartnere og interessenter, diverse depotbanker og eksterne kapitalforvaltere. Der sikres herved korrekt registrering, afstemning og værdiansættelse af produkter og porteføljer.

                     

Desuden arbejder vi løbende på at forbedre processer og arbejdsgange og lægger derfor stor vægt på, at du evner at bidrage aktivt til optimeringsprocessen. Der vil være en meget stor bredde i opgavernes art, og du vil i høj grad få medindflydelse på løsningerne. Hovedvægten ligger på drifts- og udviklingsopgaver.

                    

Seniorspecialist med erfaring og overblik

Som seniorspecialist i Derivatives & Collateral er det vigtigste, at du har lyst til at omsætte dine kompetencer fra din uddannelse og din tidligere erfaring inden for området til konkrete forretningsmæssige tiltag og resultater. Din succes vil i høj grad afhænge af din evne til at kombinere sans for detaljen med et stort overblik. Du skal desuden brænde for at skabe resultater sammen med andre.

                    

Du har erfaring med og kendskab til derivater og også gerne collateral. Du brænder for den spændende udvikling, der er inden for området både produktmæssigt og regulatorisk. Du har enten en teoretisk baggrund på HD- eller kandidatniveau kombineret med erhvervserfaring på området. Alternativt har du en bankuddannelse og mange års erfaringer med derivater og collateral. Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til SimCorp Dimension, som er vores primære værktøj.

                              

Du er initiativtagende, struktureret og holdspiller

Du arbejder med sans for kvalitet, har fokus på detaljerne og kan overskue helheden samtidig med, at du overholder daglige deadlines. Vi lægger vægt på, at du er engageret og proaktiv. Du får en bred kontaktflade, hvorfor gode samarbejdsevner er afgørende for din succes. Du trives i et miljø, hvor travlheden og opgaverne er afledt af de finansielle markeder. Du evner at forholde dig kritisk til data og talmateriale. Du er en god holdspiller og evner at arbejde målrettet med fælles såvel som egne mål.

                        

Du bliver del af et engageret og fagligt meget kompetent team på i alt 11 kollegaer, som alle drives af faglighed, fællesskab, frihed og ansvarstagen.

                     

Vi har meget stort fokus på udvikling og eksekvering, så du skal være villig til og drives af at flytte dig selv, teamet og forretningen i takt med muligheder, krav og ønsker fra interne og eksterne samarbejdspartnere.

              

Din nye arbejdsplads

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft.

                         

Sådan lyder løftet til vores medarbejdere, og som medarbejder hos os betyder det, at vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner, og at du har mulighed for en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. Samtidigt er Nykredit på en spændende rejse og står midt i en forandring bl.a. pga. ekstern regulering og digitalisering. Dette stiller i høj grad krav til dig som medarbejder. Derudover vil vi særligt gerne rykke endnu tættere på vores kunder. Vi måler dig derfor på den forskel, du gør for kundernes liv, økonomi og drømme. I Capital Markets Operations bidrager vi dagligt til dette som et vigtigt led i den samlede værdikæde.

                                       

Vi håber, dette har vakt din interesse.

                                  

Er du interesseret?

Søg stillingen online. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt chef for Transaction Management Anne-Mette Antonsen, 44 55 13 52 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89. 

 

Ansøgningsfrist: 22. januar 2019

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit Rønne
Bornholm
Nykredit
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler