Nykredit

Nykredit,

København
14-05-2021

Seniorspecialist til afvikling af værdipapirer til Settlements

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2021
Udløber:
24-05-2021
Kviknummer:
LJA-82109081
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du lyst til at være en del af et team af dygtige og dedikerede specialister og seniorspecialister i vores Settlements-team? Så tilbyder vi en spændende karrieremulighed i et dynamisk og stærkt fagligt miljø. Et miljø, der er præget af den store banks muligheder og den lille banks bevægelighed. Kunden er altid i centrum, barren er sat højt, og vi vækster både i volumen og kompleksitet. Lyder det attraktivt? Så er det her hos os i Wealth and Markets Operations, du skal fortsætte din karriere.

 

Dine opgaver spænder vidt

Wealth and Markets Operations er Nykredits centrale operationelle enhed inden for investeringer på kapitalmarkederne. Det betyder, vi understøtter hele kundesegmentet og en meget bred vifte af investeringsprodukter. Vi har derfor et meget tæt samarbejde internt i Wealth Management og på tværs af organisationen.

 

Gennem samarbejde med interne interessenter, depotbanker, kunder og eksterne samarbejdsparter skal du bl.a. sikre korrekt registrering og afvikling af værdipapirer og udvikling af processer. Et område præget af mange deadlines og daglig kontakt med interessenter i hele verden. Vi har fokus på automatiseringer og kvalitet, og du skal derfor bidrage til, at vi får forbedret vores systemer og daglige processer.

 

Du er fagligt nysgerrig og har stor interesse for den finansielle branche

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende stilling eller en baggrund inden for andre operationsenheder. Vi ser gerne, at du har kendskab til afvikling af værdipapirer, afstemning og opfølgning på handler. Du har kendskab til Simcorp Dimension/SCD, SWIFT eller CTM/Central Trade Manager. Men kommer du med erfaring fra andre opgaver i operations og med et solidt kendskab til branchen, kan det også være en indgangsvinkel til jobbet, da dit engagement og din lyst til at beskæftige dig med området er altafgørende.

 

Vores koncernsprog er dansk men da mange af vores samarbejdsparter er internationale, er det væsentligt, at du kan kommunikere på engelsk i både skrift og tale.

 

Du er initiativtagende, struktureret og holdspiller

Du arbejder struktureret og med sans for kvalitet. Desuden har du fokus på detaljerne og kan overskue helheden, samtidig med at du overholder deadlines og bevarer roen. Vi lægger stor vægt på, at du er engageret og proaktiv i det daglige. Du får en bred kontaktflade, hvorfor gode samarbejdsevner er afgørende for din succes. Du trives i et miljø, hvor travlheden og opgaverne er afledt af de finansielle markeder. Du evner at forholde dig kritisk til data og talmateriale. Du er en god holdspiller og evner at arbejde målrettet med fælles såvel som egne mål.

 

Du bliver en del af et engageret og fagligt meget kompetent team på 15 medarbejdere og fem studentermedhjælpere, hvor vi drives af faglighed, fællesskab, frihed og ansvarstagen. Samtidigt bliver du også en del af Transaction Management, som tæller 90 medarbejdere og udgør en vigtig del af Wealth and Markets Operations.

 

Din nye arbejdsplads

Vi vil prioritere udvikling og muligheder hos de medarbejdere, der vil og kan. Vi vil kendes for en tillidsfuld kultur præget af kundeorientering, holdånd og handlekraft

 

Sådan lyder løftet til vores medarbejdere, og som medarbejder hos os betyder det, at vi anerkender og værdsætter den ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner, og at du har mulighed for en karriere, der altid er på vej videre mod nye udfordringer og større ansvar. Samtidigt er Nykredit på en spændende rejse. Dette stiller i høj grad krav til dig som medarbejder, men åbner også mange muligheder. Derudover vil vi særligt gerne rykke endnu tættere på vores kunder, og det er derfor afgørende, at du gør en forskel for kundernes økonomi og drømme. I Wealth and Markets Operations bidrager vi dagligt til dette som et vigtigt led i den samlede værdikæde.

 

Er du interesseret?

Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Martin Lundorph Rasmussen, 44 55 48 65, eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Vi har udfordringer med vores nye HR-system. Oplever du udfordringer i din ansøgningsproces, send gerne din ansøgning og dit CV til nytjob@nykredit.dk. Husk at angive, hvilken stilling du søger.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

24-05-2021


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Arbejdernes Landsbank
Kalundborg, Vestsjælland
Virksomhedsprofiler