Nykredit

Nykredit,

København
27-07-2021

Seniorspecialist med interesse for data og modeller til Banking Risk & AML

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
27-07-2021
Udløber:
15-08-2021
Kviknummer:
LJA-82442415
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I Nykredit vil vi skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder. Vil du være med til at forebygge hvidvask? Og trives du med en travl hverdag, hvor der samtidig er plads til fordybelse? Så er du måske vores nye kollega.

Vil du være med til at sikre, at fundamentet for at drive forretningen i Nykredit er på plads, hvor vi arbejder hårdt for at være bedst til kunder og samtidigt udviser ordentlighed og samfundsansvar? Så tilbyder vi et rigtig spændende job inden for den mere tekniske side af AML med fokus på data og modeller, der er en afgørende komponent i forebyggelse og bekæmpelse af finansiel kriminalitet.

Dit kommende job

Som seniorspecialist i AML Data & Modeller bliver du en del af en mindre enhed, hvis ansvar har fire hovedområder;

  • dataunderstøttelse på tværs af Banking Risk & AML

  • risikoscoremodeller

  • transaktions Monitorering (TM) herunder ad hoc-analyse og overvågning

  • KYC-hændelses-monitorering.

 

Afdelingen består af 11 yderst kompetente og dedikerede kolleger, der dækker et bredt spændvidde fra dyb bearbejdelse af data til AML analytiske kompetencer og FinCrime indsigt. Vores kultur bygger på tillid, åbenhed, videndeling og udvikling. Dit primære felt vil være arbejdet med at udvikle nye datamodeller og derved muliggøre next generation i AML-monitorering. Du driver udviklingsarbejdet i klargøring til next generation. Dine arbejdsopgaver inkluderer bl.a.:

  • videreudvikling af datadrevet ajourførings modeller, redskaber og værktøjer

  • nyudvikling af modeller til kategorisering af AML-hændelser (KYC & TM)

  • inklusion af ny data og datasammensætning i de hændelsesstyrede modeller

  • samarbejde omkring identificering og vægtning af risikofaktorer, herunder risikoappetitten på dem

  • sikring af samspillet med udvikling af øvrige AML-indsatser, specielt relateret til sammenhængene på tværs.

 

Din erfaring

Du kommer muligvis fra en tilsvarende stilling som data-analytiker og har minimum 4-5 års erfaring inden for AML-området. Her har du arbejdet med enten KYC- eller TM-processerne - enten med monitoreringsscenarier eller med indgående kendskab til de tekniske elementer af monitorering. Du arbejder selvstændigt og løser komplekse arbejdsopgaver med høj kvalitet og stor faglighed. Samtidigt er du en holdspiller, der anerkender og forstår vigtigheden af, holdets samlede resultater overstiger egne resultater, og at videndeling er nøglen til udvikling både for dig selv og hele holdet.

Din person

Du trives med både at skabe egne resultater og indgå i et team, hvor samarbejde og godt humør er essentielt. Som person er du energifyldt og har gåpåmod samt lyst til at lære nyt. Du favner både detaljen og helheden, er kvalitetsbevidst og har stærke analytiske evner. Så arbejder du metodisk og håndterer kompleksiteten i at spændet mellem strategisk udvikling og praktisk anvendelse. Desuden gør du leverancerne eksekverbare. Det giver dig energi at drive opgaver og forandringer, og dit mind-set gør, at du går proaktivt ind i arbejdet. Du kommunikerer komplekse ting på en klar og tydelig måde - også på forskellige organisatoriske niveauer. Herudover evner du at udarbejde stærke og robuste beslutningsoplæg, der kan anvendes til ledelsesmæssige beslutninger på dit forandringsarbejde. Din tilgang er inkluderende, og kollegerne har lyst til at følge dig. Du er samtidig forandringsparat og komfortabel med at navigere i et travlt miljø, hvor to dage sjældent er ens. Da vores koncern sprog er dansk, behersker du dansk i tale og på skrift flydende. Det er en fordel, hvis du har en ICA-certificering eller ACAMS.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af afdelingen AML Data & Modeller, som er én af fire afdelinger i Banking Risk & AML. Banking Risk & AML er placeret i 1. forsvarslinje, hvor ansvaret for drift, vedligehold og udvikling af AML-disciplinerne for Nykredit-koncernen er forankret. Du vil ligeledes arbejde tæt sammen med vores kolleger i det dedikerede AML-leverancespor under Digital Change & IT (DCI AML).

Vi har et dynamisk arbejdsmiljø præget af høj arbejdsglæde og kolleger, der brænder for at sikre, at Nykredit lever op til de krav, der er os stillet i forhold til bekæmpelse af hvidvask. Vi har en uformel tone, som er med til at skabe en god stemning i hverdagen.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Poul Skov Christensen, 6122 4161, eller chefspecialist Martin Sichlau, 6122 2227.

Vi inviterer løbende til samtale.

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler