Nykredit Viby

Nykredit Viby,

Østjylland
08-01-2019

Seniorprivatrådgiver til Center Viby

Kontakt

Nykredit Viby

Åhave Parkvej 29
8260
Viby
Danmark
Tlf: 70109000
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2019
Udløber:
23-01-2019
Kviknummer:
LJA-69427129
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. I dit kommende job skal du have mod og drive til at opsøge nye kunder via egen portefølje, netværk og samarbejdspartnere. Herudover skal du gøre alt for at give dine og vores kunder den bedste rådgivning og kombineret med din høje faglighed, skal du formå at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

      

Dine primære ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og pleje din egen kundeportefølje af spændende kunder i vores lokale markedsområde

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer

  • være medvirkende til en fortsat høj kundevækst i Center Viby

  • sikre, at vi er #bedsttilkunder og har en høj samlet kundetilfredshed.

 

 

Din erfaring

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Din succes som rådgiver findes i din tilgang til kunderne og din evne til at rådgive varieret og finde individuelle løsninger. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe den tætte relation med den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

          

Din nye arbejdsplads

På Center Viby vil vi være boligejernes naturlige valg. Vi er et center med 14 kolleger, der besidder et højt fagligt niveau. Der er desuden tilknyttet et stærkt korps af specialister inden for bl.a. formuerådgivning, investeringsrådgivning og Private Banking. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder alt for os. Der er en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde, der giver dig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

         

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Palle Kirk, 21 46 51 31 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Samtaler afholdes løbende.

 

Ansøgningsfrist: 23. januar 2019

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Storkøbenhavn
Merkur Andelskasse - Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Virksomhedsprofiler