Nykredit Private Banking

Nykredit Private Banking,

Roskilde
18-06-2019

Seniorprivatrådgiver til Center Roskilde

Kontakt

Nykredit Private Banking

Københavnsvej 45
4000
Roskilde
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
18-06-2019
Udløber:
26-06-2019
Kviknummer:
LJA-74135622
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får din egen komplekse kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

 

Dit kommende job

Nykredit er til for boligejerne med det klare mål at gøre det muligt for alle at eje deres eget hjem. Det betyder, at du som seniorprivatrådgiver på Center Roskilde formår at lytte til kundernes behov, ønsker og drømme. Du formår samtidig at identificere de økonomiske aspekter af deres liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for det kan være alt fra boliglån til daglig økonomi, forsikring, pension og formue.

     

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • identificere dine kunders individuelle behov

  • yde kvalificeret kunderådgivning

  • håndtere din egen kundeportefølje

  • opbygge varige relationer til boligejere, der sikrer, at du er på forkant med deres økonomiske liv.

 

Din erfaring

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Din succes findes i din tilgang til dine kunder og din interesse for andre mennesker og deres liv. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe den tætte relation med den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

  

Din nye arbejdsplads

Centret er regionskontor for Region Sjælland. Det betyder, at vi er et stort hus med masser af liv. Vi har en stor privat-, erhvervs-, og Private Banking-afdeling og huser desuden også regionens storkundeenhed, lokale kreditenhed samt regionsledelsen. Tilsammen er vi +60 dygtige og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit.

  

Din udvikling er vores investering

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling, uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Sammen arbejder vi for at skabe overblik og tryghed for vores kunder og muligheder for dig.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt privatkundechef Dennis Kastberg, 24 78 21 65.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 26. juni 2019

 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit Region Syddanmark
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Merkur Andelskasse
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler