Nykredit, Center Lyngby

Nykredit, Center Lyngby,

Lyngby-Taarbæk
08-02-2018

Seniorprivatrådgiver til center Lyngby

Kontakt

Nykredit, Center Lyngby

Nørgaardsvej 2
2800
Kongens Lyngby
Praktisk information
Oprettet:
08-02-2018
Udløber:
27-02-2018
Kviknummer:
LJA-56001599
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kan du yde kvalificeret rådgivning samt håndtere din egen kundeportefølje og sammensætte netop de finansielle løsninger, der hjælper med at få den enkelte kundes drømme til at gå i opfyldelse?

     

Dit kommende job

Du bliver en del af center Lyngby, hvor vi står op for vores kunder, der alle er boligejere. Vi gør alt for at give kunderne den bedste rådgivning hele vejen rundt om deres økonomi og er nysgerrige efter at høre om kundernes behov, ønsker og drømme. Vi vil være dem, der identificerer alle de økonomiske aspekter i kundernes økonomi også dem de ikke selv kender. Det er derfor vigtigt, at du har en tæt relation til kunden.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af kunder
  • identificere dine kunders individuelle behov
  • opbygge varige relationer til boligejere der sikrer, at du er på forkant med kundens økonomiske liv
  • tiltrække nye gode kunder via dit eget og dine kunders netværk.

 

 

Din erfaring

Du får ansvaret for din egen portefølje af kunder. Porteføljen sammensættes ud fra din erfaring og kompetencer for på den måde at sikre, at du kan udvikle dine faglige kvalifikationer løbende. Gennem løbende porteføljestyring sikres, at dine faglige kompetencer udfordres og udvikles, således at du er i stand til at give vores kunder overblik, individuel rådgivning, målrettede løsninger og digitale værktøjer, der passer til netop deres liv.

                                         

Med din erfaring følger ansvar, og som vores nye seniorprivatrådgiver trækker du på en tung erfaring inden for rådgivning af privatkunder, som gør dig i stand til at yde kvalificeret rådgivning også når det kommer til større og mere komplekse kundeforhold. Kompleksiteten i både din kundeportefølje og de enkelte kundeforhold kræver, at du fungerer som kompetencemæssig spydspids på formuerådgivning. Stillingen stiller krav til, at du er opsøgende, idet du opbygger din egen portefølje. Derfor er det også vigtigt, at du brænder for kundekontakt og er nysgerrig efter at lære dine kunder bedre at kende.

                                           

Din nye arbejdsplads

På vores center i Lyngby bliver du en del af et ambitiøst team. Vi er i alt 40 medarbejdere på centeret, hvoraf 13 medarbejdere beskæftiger sig med privatkunder og 15 medarbejdere med erhvervskunder. Derudover er der tilknyttet 6 Private Bankere, 2 formuerådgivere, 4 investeringsrådgivere og 1 formuespecialist. Herudover har vi forskellige specialister, der arbejder med leasing, forsikring m.v. Afdelingen er kendetegnet ved godt humør, højt aktivitetsniveau, gode omgivelser og flotte resultater. Der er en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde, der giver dig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

                               

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt privatkundechef Christian Goth, 44 55 35 61 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

 

Ansøgningsfrist: 27. februar 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Merkur Andelskasse
Aalborg, Nordjylland
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Virksomhedsprofiler