Nykredit

Nykredit,

Frederiksberg
08-01-2019

Seniorprivatrådgiver til Center Frederiksberg

Kontakt

Nykredit

Gammel Kongevej 124
1850
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2019
Udløber:
21-01-2019
Kviknummer:
LJA-69427127
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får til opgave at videreudvikle din egen kundeportefølje og mulighed for at skabe gode oplevelser for dine kunder. 

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som seniorprivatrådgiver skal du være i stand til at yde kompleks og velfunderet rådgivning hele vejen rundt om privatkunden. Du har lysten og drivet til at være opsøgende overfor nye boligkunder til Nykredit. Du får en bred produktportefølje samt en række digitale værktøjer at gøre godt med og kombineret med din høje faglighed, formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

           

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • opsøge og udbygge din egen attraktive kundeportefølje

  • sikre, at vi er #bedsttilkunder og har en samlet høj kundetilfredshed

  • være medvirkende til en fortsat høj kundetilvækst på Center Frederiksberg.

 

 

Din erfaring

Du er uddannet i den finansielle sektor og trækker på en erfaring inden for rådgivning af privatkunder. Din succes som rådgiver findes i din tilgang til kunderne, og din interesse for den enkelte kunde gør dig i stand til at rådgive varieret og finde individuelle løsninger. Med dine stærke kommunikative evner formår du at skabe den tætte relation med den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

        

Din nye arbejdsplads

På Center Frederiksberg har vi et højt aktivitetsniveau. Vi er et team bestående af 18 engagerede medarbejdere, hvor stor arbejdsglæde og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde, der giver dig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

   

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling, uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Sammen arbejder vi for at skabe overblik og tryghed for vores kunder og muligheder for dig.

          

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Line Poulsen, 44 55 33 76/31 25 09 10.

 

Ansøgningsfrist: 21. januar 2019

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit Rønne
Bornholm
Nykredit
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler