Nykredit

Nykredit,

København
08-01-2019

Seniorkunderådgiver til valuta og rentederivater i Corporates, Nykredit Markets i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2019
Udløber:
17-01-2019
Kviknummer:
LJA-69427133
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Deler du vores ambition om altid at give vores kunder en personlig, relevant og professionel oplevelse? Er du god til at skabe relationer, og kunne du tænke dig at være en del af et stærkt hold med vækstpotentiale?

 

Dit kommende job

I Corporates rådgiver vi virksomheder i renteafdækningsstrategier og valutarisikostyring. Vores rådgivning foregår i tæt samarbejde med vores erhvervskunderådgivere og Risk Managere og tager udgangspunkt i virksomhedens situation. Vores rådgivning er baseret på langvarige relationer til vores kunder, som vi søger at opnå via vores proaktive kundeteams og deres opsøgende salgsaktiviteter over for bestående og nye kunder med behov for rentederivat- og valutarådgivning.

 

Dine ansvarsområder

Dine opgaver spænder vidt. Kunden er omdrejningspunktet for vores indsats, og du skal som specialist evne at sætte dig ind i kundens situation og på den baggrund foretage behovsafdækning. Dine opgaver vil omfatte:

 

  • rådgivning og sparring i forbindelse med rente- og valutaprodukter til Nykredits største erhvervskunder

  • udarbejdelse af afdækningsstrategier

  • handelseksekvering

  • fastholdelse og understøttelse af et stærkt momentum i vores erhvervsstrategi - herunder at støtte Risk Managere og kundeansvarlige.

 

 

Din erfaring

Du har en relevant økonomisk eller finansiel uddannelse fx cand.merc. eller HD. Du har erfaring fra en lignende funktion og/eller kendskab til erhvervskunder. Vi forventer, at du er engageret, ansvarlig samt har et stort drive og derved er i stand til at bidrage aktivt til teamet. Du trives i et performanceorienteret miljø og har stærke kommunikative evner, som gør dig i stand til at skabe stærke relationer til vores kunder og samarbejdspartnere. Du har evnen til at forbinde behov og løsninger og bringer nye relevante ideer og perspektiver til kunden. Du forhandler målrettet og arbejder struktureret gennem din salgsproces.

 

Din nye arbejdsplads

I Corporates er vi 8 dedikerede medarbejdere, som udgør Nykredits kompetencecenter og sparringspartner på valuta, gældspleje og rentederivater. Corporates handler aktivt med alle finansielle rentederivater og valutaprodukter og varetager servicering af Nykredits største erhvervskunder.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Jesper Schytte Rohde, 44 55 16 41/30 83 05 37 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Vi holder samtaler løbende.

 

Ansøgningsfrist: 17. januar 2019

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit Rønne
Bornholm
Nykredit
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler