Nykredit

Nykredit,

København
16-05-2019

Seniorkonsulent med stærk metodisk baggrund til Processes i Digital, Change & IT

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
05-06-2019
Kviknummer:
LJA-73434742
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du erfaring med forretningsanalyse og procesoptimering? Har du blik for End-to-End-sammenhænge? Og ønsker du at være en nøglespiller i nogle af Nykredits spændende optimeringsprojekter?

E2E-tilgang til forretnings- og procesoptimering

I Nykredit vil vi være bedst til kunder, og vi skal kunne agere professionelt i et marked, der løbende reguleres gennem ny lovgivning. Det stiller krav til vores rådgivere, vores produkter og koncepter og vores processer, der går på tværs af alt dette. Som en del af Processes skal du være med til at skabe fundamentet for, at Nykredit kan give kunderne en excellent behandling og optimere interne såvel som eksterne processer.

Vi arbejder i dag med forretningsanalyser, procesanalyse, kunderejser, robotics og machine learning samt E2E-procesoptimering. Din opgave bliver at bidrage til succesfuld eksekvering af projekter og løsninger, der sikrer de ønskede gevinster for Nykredit og vores kunder. Herunder bliver du ansvarlig for at lave analyser, facilitere workshops, lede projekter og håndtere dine stakeholdere. Som seniorkonsulent vil du også skulle bidrage til udviklingen af afdelingens faglige kompetencer inden for såvel projektledelse som procesoptimering og kunderejseanalyse.

Du får mulighed for at arbejde med projekter på strategisk, taktisk og operationelt niveau på tværs af organisationen. Vi forventer, at du kommer med stort engagement og drive, skaber positiv energi omkring dig og vil lære nyt og lære fra dig. Fagligt kræves der en god baggrund med erfaring inden for E2E-procesanalyse, problemløsning og projektledelse.

Selvstændig konsulent med lean-/procesbaggrund og stort drive

Du har tidligere arbejdet med kortlægning af processer og kunderejser samt projektledelse. Du har en akademisk baggrund fra en videregående uddannelse og har med fordel tidligere arbejdet som intern eller ekstern konsulent gerne inden for den finansielle sektor. Derudover besidder du flere af følgende egenskaber:

  • Du kan arbejde selvstændigt og naturligt indtage en ledende og styrende rolle i projekter.
  • Du trives med projektarbejde af alle størrelser og kan fremvise succesfulde projekter med målbare resultater og tilfredse stakeholdere.
  • Du evner professionel stakeholder management og forstår at kommunikere komplekse budskaber på en simpel måde til flere niveauer.
  • Du kan se tingene fra flere perspektiver og forholder dig både holistisk og detaljeorienteret til dine projekter.
  • Du er garant for positiv energi og stemning i dit team og din afdeling.
  • Du kan lære fra dig og gør en dyd ud af at motivere og inspirere dine kolleger.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Processes i Digital, Change og IT. Vi har ansvar for proces- og forretningsoptimering på tværs af Nykredit, og vi driver optimeringer i samarbejde med ledelse og nøglemedarbejdere fra stab og forretning. Vi har til huse i Glaskuben på Kalvebod Brygge 1-3.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Daniel Plath, 27 36 51 03 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 5. juni 2019

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler