Nykredit, Center Kolding

Nykredit, Center Kolding,

Kolding
27-12-2017

Seniorerhvervsrådgiver til center Kolding

Kontakt

Nykredit, Center Kolding

Sdr. Havnegade 1
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-12-2017
Udløber:
04-01-2018
Kviknummer:
LJA-53677969
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi, så deres virksomhed udvikler sig præcis i den retning de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje af mindre og mellemstore virksomheder og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.   

 

Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være erhvervskundernes foretrukne finansielle partner, hvilket betyder, at vi altid har kunden i centrum. Som seniorerhvervsrådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe optimal lønsomhed i din portefølje til gavn for både kunden og Nykredit. Du får hjælp fra en række specialistkolleger, som kan forsyne dig med data og oplæg, så du er bedst muligt klædt på til dine kundemøder, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Det er en forudsætning at arbejde tæt sammen med specialisterne og inddrage dem i dagligdagen. Vores velfungerende supportteam sørger for administration og dokumentudarbejdelse, så du kan bruge tiden på at rådgive kunderne.

  

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • udvikle eksisterende kundeforhold og samtidig tiltrække nye

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres behov, ønsker og drømme.

 

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet, og det er et stort plus, hvis du også har kendskab til realkredit. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig ved du også, at samarbejde og inddragelse af netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt og ubesværet at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder og tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.

 

Din nye arbejdsplads

På center Kolding bliver du en del af et team med 30 engagerede kolleger. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø, en fri omgangstone, og vi ved, at trivsel er en afgørende faktor for at præstere på højeste niveau. Vi tror på lokal tilstedeværelse og nærhed til samarbejdspartnere. Derfor bruger vi en del tid på formelt og uformelt netværksarbejde.

 

Er du interesseret?

Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt centerdirektør Jens Munck, 44 55 68 55 eller mobil 40 20 68 48 eller senior rekrutteringspartner Christian L Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 4. januar 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Svendborg, Fyn
Virksomhedsprofiler