Nykredit

Nykredit,

Aalborg
11-10-2018

Seniorerhvervsrådgiver til center Aalborg

Kontakt

Nykredit

John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-10-2018
Udløber:
23-10-2018
Kviknummer:
LJA-66517404
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger branchens bedste erhvervsrådgiver eller en person, der har potentialet til at blive det. Er du en person, der brænder for at gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores erhvervskunder får det optimale ud af deres økonomi.

 

Du får din egen kundeportefølje af mellemstore virksomheder, der allerede anvender Nykredit Erhvervsbank, der skal plejes og udvikles, men samtidig en del kunder med realkreditforretninger, der skal udvikles til erhvervsbankkunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit stræber vi efter at være bedst til kunder. Som erhvervsrådgiver skal du gøre alt for at give vores erhvervskunder den bedst mulige rådgivning med det helt naturlige mål at skabe optimal lønsomhed i din portefølje til gavn for både kunden og Nykredit. Du får en afgørende rolle i at sætte det rigtige hold, når du og vores specialister møder kunden og sammen gør en forskel. Potentialet er stort og ambitionerne høje i Nykredit. Kundebasen består af erhvervsbank kunder inden for flere forskellige brancher, men også en stor kundebase der skal opsøges og udvikles.

                 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder
  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte det rigtige hold, der gør en forskel for kunden
  • udvikle eksisterende kundeforhold og tiltrække nye kunder
  • være på forkant med din portefølje ved løbende at følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme
  • involvere dig i erhvervslivet og skabe stærke relationer til kunder og samarbejdspartnere.

 

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet. Du ved, at du kan skabe resultater ved at bruge din forretningsforståelse, dit høje energiniveau og din dybe kundeforståelse. Din proaktive tilgang til kundeforhold betyder, at du formår at prioritere dine indsatser og løbende tilpasse din kundeportefølje. Samtidig ved du også, at samarbejde og netværk er helt afgørende for at skabe succes, og du trives derfor med at deltage i kundearrangementer og finder det naturligt at arbejde tæt sammen med kolleger og med kundernes andre partnere, fx advokater og revisorer. Gennem intelligent rådgivning og dyb kundeforståelse sikrer du tilfredse kunder og tager samtidig et skridt på vejen i din egen karriere.

           

Din nye arbejdsplads

I Nykredit center Aalborg bliver du en del af et center med godt 70 kolleger bestående af rådgivere indenfor privat, Private Banking, landbrug og erhverv samt en stor specialistorganisation. Som ansat hos os kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med seniorrådgivere og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

       

Er du interesseret?

Så søg jobbet online. Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt Centerdirektør Dorthe Gamst Boelskifte, 29 47 41 52 / 44 55 36 49 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 23. oktober 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit Rønne
Bornholm
Nykredit
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler