Nykredit

Nykredit,

København
08-11-2018

Senioranalytiker til Nykredit IT's Office of CIO i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
08-11-2018
Udløber:
11-11-2018
Kviknummer:
LJA-67613045
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I Nykredit IT har vi travlt med at drive en omfattende og spændende transformation af IT-organisationen under overskriften FUTURE IT. Transformationen skal drive og skalere agil udvikling og lede os i retning af endnu mere forretningsdrevet IT-udvikling. Målet er en IT-enhed, der tager et stort medansvar for koncernens strategiske retning - og ambitionsniveauet er højt. Har du også høje ambitioner, og har du lyst til at være en del af teamet, der understøtter strategi og transformation? Så er det her, du kommer med på rejsen.

 

Du får en nøglerolle i at supportere Nykredits CIO

Office of CIO har en helt central placering i Nykredit IT, hvor vi som vores primære opgave supporterer Nykredits IT-direktør ved kontinuerligt at tilvejebringe det bedst mulige beslutningsgrundlag. Vi er ansvarlige for den løbende budgetstyring og -optimering, og vi sikrer den tværgående koordinering i IT. Vi har derfor ikke alene et tæt samarbejde med Nykredits CIO men også med den øvrige ledelse i Nykredit IT.

 

IT-organisationen gennemgår aktuelt en spændende og omfattende transition, som Office of CIO understøtter i forhold til strategi og det organisatoriske setup. Du vil derfor deltage i strategiprocesser og løbende bidrage med udarbejdelsen af beslutningsoplæg - både på tværs af IT-organisationen og i forhold til koncernens større strategiske projekter. Aktuelt vil du blive en del af Nykredits største udviklingsprogram, Ny Realkreditplatform (NRP), hvor ca. halvdelen af din arbejdstid vil være allokeret til at:

 

  • udarbejde beslutningsoplæg til styregruppe mv.

  • drive afklaringsopgaver og facilitere workshops

  • deltage i strategiprocesser

  • udarbejde ledelses- og strategirapportering.

 

 

Office of CIO har desuden det overordnede ansvar for at kontrollere, at forretningsgange bliver beskrevet, og at de overholdes. Øvrige complianceopgaver - herunder interne revisionsundersøgelser, genopretnings- og nedlukningsplaner - bliver også håndteret eller koordineret i vores enhed, hvilket du også får en aktiv rolle i.

 

Du er en ambitiøs teamplayer med et stærkt drive

Du har en relevant videregående uddannelse og har flere års erfaring med lignende opgaver i en større virksomhed. Du har stærke analytiske og kommunikative kompetencer, og du er god til hurtigt at skabe overblik og struktur over komplekse problemstillinger.

 

Du er kendt for at have et godt drive, og du er i stand til selvstændigt at drive strategiprocesser og efterfølgende formidle dem også for et tungt publikum. Det er vigtigt, at du har solid erfaring med projekt- og strategiarbejde; gerne inden for den finansielle sektor. Hertil har du en naturlig interesse for IT, blik for detaljen og god talforståelse.

 

Din nye arbejdsplads

Har du ambitioner, og kan du skabe resultater, får du et job med bred kontaktflade i koncernen og med gode udviklings- og karrieremuligheder. Du vil indgå i et udfordrende og dynamisk miljø både når du arbejder i NRP-programmet, og når du bidrager til at løfte teamets øvrige opgaver. Vores team er kendetegnet ved korte kommandoveje og en sjov og uformel omgangstone. Dit arbejdssted vil være i Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i København, men der kan være rejseaktivitet til Nykredits lokation i Aalborg.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads kontakt afdelingsdirektør for Office of CIO Iben Rohde, 44 55 15 73/40 97 48 94.

 

Vi indkalder løbende til samtale.

 

Ansøgningsfrist: 11. november 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nordea
København, Storkøbenhavn
Nykredit
Holbæk, Vestsjælland
Virksomhedsprofiler