Sampension

Sampension,

København
14-09-2018

Senior Specialist til Fondsadministrationen

Kontakt

Sampension

Tuborg Havnevej 14
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-09-2018
Udløber:
02-10-2018
Kviknummer:
LJA-65517631
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

 Vil du være med til at passe på Sampensions aktiver? Vi har ca. 300 mia. kr. under administration og vi søger en ny kollega til vores fondsadministration, som har god forståelse for processer, lovgivning, komplicerede finansielle produkter herunder alternative investeringer men også viden omkring regnskaber.

I Sampension er vi i en positiv udvikling med nye kunder, digitalisering, lave omkostninger, høje afkast og et investeringsunivers i vækst med især mange alternative aktiver. En udvikling, som fondsadministrationen bidrager til ved at håndtere investeringsporteføljerne på bedste vis. Vi har nogle af branchens mest effektive systemer og processer og har fortsat ambitioner om et højt niveau.

Som senior specialist skal du være med til fortsat at udvikle fondsadministrationens processer og arbejdsgange. Du skal sikre datakvalitet, værdiansætte aktiver samt være med til at optimere processer og systemer.

Du har nogle års erhvervserfaring fra en lignende stilling. Du har flair og interesse for lovgivning og for at arbejde med investeringsporteføljer, regnskaber og værdiansættelser. For at sikre at du har en god forståelse af forretningen og arbejdsprocesserne, vil du i turnus med dine kollegaer deltage i den praktiske administration af investeringsporteføljen. Det er en forudsætning, at du har kendskab til SimCorp Dimension.

Du er analytisk og har erfaring med arbejdet indenfor Fondsadministration

Af faglige kvalifikationer har du:

 • en uddannelse som Cand. Merc. Fir, Cand. Polit eller HD Finansiering
 • analytisk sans og kan arbejde selvstændigt da løsningerne ikke altid er givet
 • kendskab og lyst til at arbejde med finansiel lovgivning
 • naturlig tilgang til at arbejde med kontroller og minimering af risiko
 • en god forståelse for værdikæden i en finansiel virksomhed
 • du kommunikerer godt såvel mundligt som skriftligt på engelsk.

 

Som person er du:

 • ansvarlig, omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • tilfreds med at løfte både komplekse såvel som mere driftsmæssige opgaver
 • initiativrig og udadvendt, da du får en del kontakt med investeringsområdet
 • god til at dele viden med dine kolleger og til at bidrage til et godt arbejdsmiljø
 • en teamspiller og har godt humør

 

Du bliver en del af et team på syv i Fondsadministrationen, hvor ansvaret er uddelegeret og hvor alle hjælper til, når nødvendigt. I teamet har vi ansvar for håndtering af investeringsporteføljerne blandt andet afvikling, cash management, collateral management, regnskabsføring, kontroller, værdiansættelse, stamdata m.m. Vi står også for periode og årsregnskabslukninger, opgørelse af registrerede aktiver samt indberetninger til Nationalbanken.

En velfungerende organisation i udvikling

Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling og på at skabe resultater til fordel for kunderne. En organisation præget af høj faglighed, kontinuitet og med et fokus på konstante forbedringer.

Der er mange spændende udfordringer på pensionsområdet og i Sampension, og ansvaret er i høj grad uddelegeret. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter kvalifikationer og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

Vi bor centralt med udsigt til vandet i et lyst og åbent hus og tilbyder personalegoder som motionsrum og en særdeles god personalerestaurant.

Ansøgning og spørgsmål

Har du lyst til at være en del af vores afdeling, så send os din ansøgning via ansøgningslinket senest den 2. oktober 2018.  Vi indkalder løbende til samtale, så skriv snart din ansøgning.

Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Peter Stub på telefon 24 21 44 70, hvis du vil vide mere om stillingen.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler