Nykredit

Nykredit,

Høje-Taastrup
15-04-2021

Senior-/privatrådgiver til Direkte Kunderådgivning

Kontakt

Nykredit

Skagensgade 66
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-04-2021
Udløber:
02-05-2021
Kviknummer:
LJA-81964730
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Være med til at sikre, at vores kunder får den finansielle tryghed, der gør, at de kan leve det liv, de drømmer om. Vi søger en senior-/privatrådgiver med stort engagement og lyst til at udvikle sig. En som står op for at gøre en forskel og for at være Bedst til kunder. Passer det på dig? Så er du måske vores nye kollega.

 

Vi er flyttet ud i nye, attraktive lokaler i Høje Taastrup. Nykredit har skabt en moderne arbejdsplads, hvor Kunderådgivningen har til huse sammen med det øvrige Direkte.

 

Vil du være en del af en succes?

Du bliver en del af Direkte Kunderådgivning, hvor nye kunder og høj kundetilfredshed er vores vigtigste fokusområder. Vi gør alt for at give kunderne den bedste rådgivning hele vejen rundt om deres økonomi, og vi er nysgerrige på kundernes behov, ønsker og drømme. Vi vil være dem, der identificerer alle de økonomiske aspekter i kundernes økonomi også dem de ikke selv kender. Det er derfor vigtigt, at du er 100% til stede, hver gang telefonen ringer.

 

Dine arbejdsopgaver bliver at:

  • tiltrække nye kunder til Nykredits Boligbank

  • rådgive kunder hele vejen rundt om deres økonomi

  • yde sublime kundeoplevelser via telefon- og onlinemøder

  • se muligheder og skabe løsninger, som passer til den enkelte kunde

  • tage ansvar for kundens opgave og aldrig lade kunden være alene eller på egen hånd

  • ønske at gøre noget ekstra og skabe endnu større værdi i relationen mellem kunden og Nykredit.

 

Du kan forvente at blive en del af en nytænkende boligbank, der tager udgangspunkt i hele familien. Vores rådgivning kommer hele vejen rundt om familien, uanset om det er lån, opsparing, pension, hjemmet eller nye projekter, der er i fokus.

                                              

Din erfaring

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning såvel online som i telefonen. Du har solid erfaring, der gør dig i stand til at rådgive hele vejen rundt om kundens økonomi og hjælpe kunden til at træffe de rette beslutninger. Du trives med en dagligdag, som både indeholder reaktiv og opsøgende adfærd, hvilket også afspejler sig i dine daglige opgaver. Din succes findes i din tilgang til kunderne, din evne til at prioritere og dit reelle ønske om at dele viden og erfaringer. Du har kontakt med vores kunder på telefon, mail, chat, online møder og Facebook. Derfor er det vigtigt, at du har gode kommunikative evner og er udadvendt og empatisk. Du forstår værdien i at samarbejde aktivt med dine kolleger, og du har øje for, hvordan du bedst bidrager til opfyldelsen af både egne og teamets mål.   

                                                

Din nye arbejdsplads

I Direkte Kunderådgivning bestræber vi os på at være boligejernes naturlige valg. Du får ti dygtige og engagerede kolleger. Godt humør, et højt aktivitetsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder betyder meget for os. Du vil få mulighed for at arbejde med alle typer af kunder. Vi har en frisk og uformel omgangstone.

                                   

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kundechef John Nielsen, 29 20 26 03, eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 2. maj 2021

 

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegaerne. Forenet kan vi mere.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Virksomhedsprofiler