Nykredit

Nykredit,

København
29-07-2021

Senior Java-udvikler til Nykredit

Kontakt

Nykredit

Praktisk information
Oprettet:
29-07-2021
Udløber:
18-08-2021
Kviknummer:
LJA-82453251
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at udvikle webservices i en af Danmarks stærkeste IT-organisationer?

Du har nu muligheden for at blive en del af Digital, Change & IT (DCI) Nykredits digitale maskinrum, hvor vi er 400 IT-kolleger, der sammen med forretningen udvikler fremtidens realkreditløsning og bank på tværs af Aalborg, København og Warszawa.

Du bliver en del af et dygtigt Scrum team, som er placeret i København. Foruden dig er teamet bemandet med en række andre udviklere, en Scrum Master, en Product Owner og analytikere, som alle er dedikerede til at levere de bedste løsninger. Teamet er et af flere udviklingsteams, som implementerer nye løsninger og vedligeholder eksisterende services vedrørende tilbuds- og rådgivningssystemer. Du vil blive involveret i alle facetter af udviklingen, lige fra afklaring af krav, til test og release af løsningen. Hovedparten af de systemer teamet er ansvarlig for baserer sig på Java teknologier.

Din profil

Du har en relevant teknisk uddannelse som f.eks. datalog, cand.it., software ingeniør eller datamatiker. Derudover har du solid erfaring med Java EE og kendskab til dokumentation af webservices. Det er et plus, hvis du har kendskab til REST og SOAP services, modellering og design af databaser, Oracle/DB2 database, JAX-RS, JSON, OAuth, Git og Maven.

Med din analytiske tilgang og tænkning formår du at nedbryde problemstillinger til håndterbare størrelser. Du taler og skriver godt engelsk, da meget af vores kommunikation foregår på engelsk. Du er en holdspiller, som trives i et fagligt miljø med højt til loftet, samtidig med at du arbejder godt selvstændigt.

Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Jesper Puggaard Hansen på 42 22 83 02 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann på 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale.

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler