Nykredit

Nykredit,

København
16-10-2020

Senior Investment Controller med jura-/complianceerfaring til Wealth Management i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-10-2020
Udløber:
28-10-2020
Kviknummer:
LJA-81278410
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Jura
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af Nykredits første forsvarslinje, der sikrer, at lovmæssige investeringsrammer og placeringsgrænser overholdes? Brænder du for at kombinere din juridiske eller compliancemæssige erfaring med daglige investeringskontroller? Så er dette måske jobbet for dig!

Dit kommende job

Vi kan tilbyde et alsidigt og udfordrende job i Investment Compliance-teamet i Wealth Management, hvor vi bl.a. er ansvarlig for at kontrollere, at investeringsrammer for administrerede foreninger og porteføljer i hhv. Nykredit Portefølje Administration, Nykredit Asset Management og Sparinvest overholdes.

Som Senior Investment Controller hos os får du en nøglerolle i kontrollen af de lovmæssige placeringsgrænser, og du kommer til at fungere som vores lokale fagekspert på området. Din hverdag kommer til at bestå af en blanding af daglige overvågningsopgaver i hhv. SimCorp Dimension og Bloomberg samt opgaver, der kræver både fordybelse og tværorganisatorisk samarbejde.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med øvrige juridiske afdelinger i koncernen, men får også en nær relation til eksterne samarbejdspartnere i ind- og udland; særligt administratorer og depositarer i Luxembourg.

Dine ansvarsområder omfatter bl.a.:

  • løbende overvågning, fortolkning og operationalisering af dansk og international lovgivning relateret til investeringsrammer fx UCITS-direktivet, Lov om Investeringsforeninger, Luxembourgsk Company Law m.fl.

  • løbende udvikling og ajourføring af kompendium for samtlige relevante lovmæssige investeringsrammer

  • at bidrage med input til opsætning og vedligeholdelse af lovmæssige investeringsrammer i kontrolsystemerne

  • at analysere potentielle overskridelser af lovmæssige investeringsrammer og foretage nødvendig indberetning til tilsynsmyndigheder.

 

Din profil

Du har en kandidatuddannelse af enten finansiel og/eller juridisk karakter. Vi forventer, at du har praktisk erfaring med juridiske eller compliancemæssige opgaver i den finansielle branche. Særligt erfaring med UCITS-direktivet eller Lov om Investeringsforeninger er en fordel, men ikke et krav. Stillingen kræver, at du behersker dansk og engelsk på højt skriftligt og mundtligt niveau. Herudover forventer vi, at du er vant til at arbejde med Excel og har flair for IT.

Vi søger en kandidat, der er initiativrig, proaktiv og opsøgende med en stærk analytisk sans. Du er i stand til at bevare overblikket i en travl hverdag og har samtidig sans for detaljen. Du er en stærk holdspiller, der forstår at arbejde målrettet mod såvel personlige som fælles mål. Du har viljen og drivet til at gøre en forskel på egen hånd og i samarbejde med de øvrige dygtige kolleger i teamet.

Din nye arbejdsplads

Investment Compliance-teamet i Wealth Management består af ni medarbejdere herunder fire studentermedhjælpere. Vi er beliggende i Nykredits hovedsæde på Kalvebod Brygge i København.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Michael Delfs, 44 55 91 51 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Ansøgningsfrist: 28. oktober 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler