Vækstfonden

Vækstfonden,

Storkøbenhavn
27-12-2017

Senior forretningsudvikler til afdelingen for lån, garantier og kautioner

Kontakt

Vækstfonden

Strandvejen 104 A
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-12-2017
Udløber:
21-01-2018
Kviknummer:
LJA-53663936
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at udvikle nye initiativer, som kan understøtte vækst og udvikling hos danske virksomheder, og har du kendskab til økosystemet for iværksættere og SMVer? Så er du måske den senior forretningsudvikler, vi lige nu søger til en nyoprettet stilling i vores afdeling for lån, garantier og kautioner i Hellerup.

 

Vækstfonden er en organisation i betydelig vækst. Derfor søger vi til vores låneforretning en senior forretningsudvikler til en nyoprettet stilling med reference til udlånsdirektøren, som kan være med til at sikre en fortsat udvikling af det samlede værditilbud og kendskabet til vores aktiviteter. 

 

Låneforretningen beskæftiger lige nu 75 medarbejdere, hvilket er en fordobling på to år. Vi er fordelt på fire teams i henholdsvis Hellerup, Randers og Vojens og har derudover et tværgående landbrugsteam, der dækker hele landet. Vi leverer samlede finansieringsløsninger, som er drevet af virksomhedernes behov, og som skaber værdi.

 

Om stillingen

Som senior forretningsudvikler kommer du til at arbejde sammen med hele låneforretningen, herunder særligt ledergruppen. 

 

Dit ansvar bliver at være med til at drive processer og sikre, at vi kommer godt i mål. Du kommer til at arbejde med forandringsledelse, herunder opsøge, screene og optimere tiltag og finde nye og smartere måder at gøre tingene på eller forbedre eksisterende processer.

 

Som en del af jobbet indgår du ligeledes i opsøgende aktiviteter samt løbende pleje og udvikling af relationer til strategiske samarbejdspartnere. Dette indebærer håndtering af arrangementer med højt fagligt indhold samt kontakt med vækstlaget i Danmark, herunder blandt andet de regionale Væksthuse og interesseorganisationer. Tempoet er højt, og der er stor opmærksomhed omkring vores arbejde, både lokalt og nationalt.

 

Om dig 

Du har solid erfaring fra en finansiel virksomhed, konsulenthus, interesseorganisation, styrelse eller ministerie. Du har en lang videregående uddannelse, en HD eller lign. Udover særlig interesse for og kendskab til økosystemet for iværksættere og SMVer, lægger vi vægt på, at du:

 

  • er procesorienteret og samtidig kan eksekvere i højt tempo

  • er løsningsorienteret og analytisk i din tilgang 

  • har personlig integritet og gennemslagskraft

  • kan samarbejde og kommunikere på alle niveauer 

  • er nysgerrig, initiativrig og kan tænke ud af boksen 

  • er proaktiv, er god til at skabe relationer og pleje netværk 

  • er positiv og har et godt humør.

 

 

Vi tilbyder 

Vi tilbyder et fagligt udfordrende, afvekslende og fleksibelt job i en dynamisk og ambitiøs organisation med stor udadvendt kontaktflade. Du bliver en del af et dynamisk og løsningsorienteret team med højt fagligt niveau. Omgangstonen er uhøjtidelig, og kulturen er præget af åbenhed og respekt. Der er stor grad af frihed under ansvar, mulighed for hjemmearbejdsplads og fleksible arbejdstider.   

 

Løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning 

Har du de rette kompetencer, og kan du se dig selv i rollen som forretningsudviklingschef i Vækstfondens låneforretning, hører vi meget gerne fra dig! Send din ansøgning og CV via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest 21. januar 2018. 

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte udlånsdirektør Jens Mølby på tlf. 20 86 45 88. 

 

Om Vækstfonden 

Vækstfonden er statens finansieringsfond, som medvirker til at skabe flere vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 6.600 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 20 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter. Læs mere på www.vf.dk.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Svendborg, Fyn
Virksomhedsprofiler