Nykredit

Nykredit,

København
14-05-2019

Senior Data Engineer til BI, København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
06-06-2019
Kviknummer:
LJA-73355846
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til skabe fremtidens digitale bank? Du får en vigtig rolle i en virksomhed i forandring, hvilket både stiller høje krav til dig, men også åbner døre for, at du kan skabe den karriere, du ønsker. Vil du være med på holdet?

 

Den finansielle sektor er midt i en rivende udvikling. Kundernes forventninger til relevans, individualisering og effektive processer stiger år for år, og her er arbejdet med data blevet en hjørnesten i udviklingen af nye løsninger.

 

Nykredit har netop introduceret en ny organisation; Digital, Change & IT, som skal understøtte Nykredits digitale rejse og skabe fremtidens digitale bank. Ambitionen for Digital, Change & IT er at skabe et stærkt fundament for at arbejde med digitale løsninger, data og IT.

 

Teamplayer, der skaber forretningsværdi ved hjælp af data og modeller

Som Data Engineer vil du få en vigtig rolle i opbygningen af en ny data platform, som skal understøtte vores initiativer på Advanced Analytics området (AI, Machine Learning, data insights). Du vil blive en del af et tværorganisatorisk team, som skaber forretningsværdi ved hjælp af data og modeller. Vi arbejder efter agile principper, og vores organisation er tilpasset herefter. Samlet er vi ca. 60 medarbejdere i Business Intelligence og Advanced Analytics, og du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø med dygtige udviklere og analytikere. Nogle af dine ansvarsområder bliver at:

 

  • designe, udvikle og optimere data pipelines

  • forberede data-løsninger til Advanced Analytics initiativer (fra Proof-of-Concept til produktionssætning)

  • designe og udvikle data services (APIer)

  • deltage aktivt i opbygningen af vores fremtidige data platform herunder sikring af robuste data processer, data modeller, monitorering, data cataloging m.v.

  • deltage i et tværorganisatorisk og agilt team bestående af data engineers, data scientists, arkitekter, product owners og personer fra forretningen.

 

 

Store datamængder, robuste dataløsninger og -modeller

Vi forventer, at du har stor erfaring i arbejdet med analyse af store datamængder herunder opbygning af robuste dataløsninger og modeller. Vi forventer, du har erfaring med:

 

  • programmering i SQL, R og Python og også gerne med ETL-værktøjer (eksempelvis Informatica PowerCenter og/eller Microsoft SSIS)

  • udvikling af data løsninger i Azure Data Factory

  • Cloud-baserede data-løsninger i Microsoft Azure herunder Azure Data Factory, Azure Data Lake, Azure SQL DB/DW, Databricks m.m.

 

 

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med værktøjer og platforme såsom NiFi, Kafka, Spark, Hadoop etc. Som person er du en holdspiller, udadvendt, positiv og god til at kommunikere, og du er i stand til at drive opgaver og løse udfordringer effektivt.

 

Din nye arbejdsplads

Du vil med dit nye job komme helt tæt på en meget spændende datarejse for Nykredit, hvor du kan gøre en stor forskel for vores kunder, og samtidigt kan styrke din karriere inden for arbejdet med data. I afdelingen har vi en uformel omgangstone, og vi sætter stor pris på et godt samarbejde og en god portion humor. Vores mål er at opbygge en moderne og kompetent have dygtige data. Til dagligt holder vi til i København, og du kan forvente rejser til vores kontorer i Aalborg og Warszawa.

 

Er du interesseret?

Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kan du kontakte afdelingsdirektør Per Vestergaard, 24 90 96 36 eller per@nykredit.dk.  

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 6. juni 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler