Jyske Bank

Jyske Bank,

Silkeborg
17-09-2019

Robotudvikler til Jyske Banks Procesoptimeringsafdeling i Silkeborg

Kontakt

Jyske Bank

Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Tlf: 89 89 89 89
Praktisk information
Oprettet:
17-09-2019
Udløber:
26-09-2019
Kviknummer:
LJA-75701926
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Da Jyske Bank øger indsatsen omkring digitalisering og automatisering af bankens forretningsprocesser, søger vi en erfaren robotudvikler til udvikling og vedligeholdelse af RPA-løsninger.

 

Jobbet

Som robotudvikler kommer du til at indgå i vores udviklingsteam, som udvikler og vedligeholder bankens RPA-løsninger til automatisering. Dit primære værktøj vil blive vores RPA-platform, Kofax RPA, som bl.a. anvendes til automatisering af manuelle processer. Vores værktøjskasse består dog også af Camunda, Java, SAS samt frontend-værktøjer til udvikling af UI. Dem vil du også komme til at stifte bekendtskab med. 

 

Du får et job, hvor du, i samarbejde med vores procesanalytikere og forretningsudviklere, vil analysere, optimere og digitalisere bankens manuelle processer i samarbejde med bankens øvrige udviklere. Du vil også indgå i det team, som har ansvaret for den løbende drift og vedligeholdelse af RPA-robotterne. Du vil komme til at deltage i hele projektforløbet - hen over analyse og optimering, udvikling og test og indtil løsningen er implementeret og taget i brug hos brugerne.

 

Du kommer til at arbejde i et miljø med en stor grad af frihed under ansvar og får indflydelse på planlægning af eget arbejde. Da procesoptimering dækker bredt, kommer du til at arbejde sammen med mange forskellige profiler, fx brugere, fagspecialister, bankens øvrige it-funktioner og ikke mindst RPA-teams hos Bankdata og i de øvrige banker i fællesskabet.

 

Afdelingen

Procesoptimering har det overordnede ansvar for at støtte op om koncernens arbejde med optimeringer, og afdelingens mål er at skabe gode kundeoplevelser på effektiv vis ved at gøre hverdagen nemmere for kunder, rådgivere og supportenheder i hele koncernen. Afdelingen er også Center of Excellence for procesarbejde i koncernen og for digitalisering med procesunderstøttende værktøjer (BPM) og robotter (RPA).  Der er 17 kolleger i afdelingen, og vi har en søster-afdeling i Kgs. Lyngby.

 

Din profil

 

  • Du har en relevant videregående uddannelse og erfaring med it-udvikling. Det vil være optimalt, hvis du har praktiske erfaringer med RPA-robotter, men alternativt har du erfaring med andre programmeringssprog.

  • Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med udvikling i den finansielle sektor.

  • Du drives af at levere løsninger, som kan forbedre andres hverdag, frem for at "nørde" med it-værktøjerne.

  • Du evner at samarbejde på tværs af faglige skel, også med brugere af systemerne.

  • Du har høje ambitioner i forhold til kvaliteten i dit arbejde og sigter efter langtidsholdbare løsninger.

  • Du foretrækker at indgå i et team og levere fælles løsninger frem for at "køre solo".

  • Vi forventer desuden, at du er i stand til at etablere gode samarbejdsrelationer og netværk, og har det godt med at være ansvarlig for udvikling og drift af digitaliserede processer.

 

 

Dit primære arbejdssted er i Silkeborg, men du er fleksibel i forhold til arbejdstid og arbejdssted.

 

Din nærmeste leder vil være afdelingsdirektør Allan Haurum Hedegaard. Se Allans LinkedIn-profil.

 

Hvis du er den rigtige kandidat, tilbyder vi dig

Attraktiv løn- og pensionspakke, fleksible lønpakker, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Vi har adskillige aktive medarbejderforeninger. Desuden har vi en frokostordning, og så tilbyder vi selvfølgelig vores medarbejdere fordelagtige vilkår i banken.

HR Partner Sofie Ladekarl vil tage sig af din ansøgning. Vi ser frem til at høre fra dig!  

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Allan Haurum Hedegaard

Afdelingsdirektør

Afdeling: Procesoptimering Vest

Telefon: 89 89 27 64

Mobil: 21 79 17 97


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler