Gem annonce
Jyske Bank

Jyske Bank,

Silkeborg
06-04-2021

Relationship Manager til Erhvervscenter Silkeborg

Kontakt

Jyske Bank

Praktisk information
Oprettet:
06-04-2021
Udløber:
18-04-2021
Kviknummer:
LJA-81920385
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed

Arbejdssted

Silkeborg

 

Selskab

Jyske Bank

 

Afdeling

Erhvervscenter Silkeborg

 

Ansøgningsfrist

18.04.2021

 

Med afsæt i et stort og attraktivt markedsområde har vi i Erhvervscenter Silkeborg en klar strategi om at øge vores markedsposition indenfor bank- og realkreditfinansiering til erhvervslivet.

 

Med udgangspunkt i Jyske Banks Hjemsted, håndterer vi nogle af bankens største og mest komplekse kunder i et markedsområde, der dækker den sydlige del af Jylland. Vi har også en stor portefølje af kunder inden for projekt- og udlejningsejendomme samt øvrige erhvervssegmenter.

 

Til at understøtte rådgivningen af vores Large Corporates kunder, søger vi en Relationship Manager med højt drive. Du motiveres af et teamsamarbejde, hvor du, sammen med Senior Relationship Manager og bankens specialister, formår at skabe exceptionelle kundeoplevelser.

 

Et udfordrende job i en afdeling med spændende kunder

Jobbet som Relationship Manager er centralt for at skabe bevidst tilfredse kunder. Du vil arbejde tæt sammen med vores 4 Senior Relationship Managers og andre dygtige kolleger med henblik på, at skabe det bedst mulige grundlag for servicering af vores kunder. Samtidig bidrager du, sammen med det øvrige team, til at skabe vækst og gode resultater.

 

Det ligger os stærkt på sinde, at du bliver en succes i jobbet, og at du bliver fortrolig med Jyske Banks unikke erhvervskoncepter. Et fokusområde er f.eks. at anvende relevante strategiske modeller i forberedelse af kundemødet, så du bidrager til at udfordre kunderne i en strategisk dialog. Derfor er du en succes, når du:  

 

Faglighed

  • bruger din erfaring med at afdække behov og anvise løsninger til nogle af de største erhvervskunder,

  • udviser styrke på analyse- og kreditområdet,

  • konstruktivt sparre med Senior Relationship Manager ift. virksomhedernes topledelser omkring alle aspekter inden for finansiering,

  • i det daglige omsætter og anvender din længerevarende uddannelse på HD niveau eller lign.,

  • taler, skriver og forstår engelsk på forhandlingsniveau.

 

Personlighed

  • udviser godt teamsamarbejde gennem erkendelse af, at succes forudsætter evnen til at spille godt sammen med kunder og øvrige samarbejdspartnere,

  • bringer dit smittende humør og personlighed i spil så både kunder og kolleger mærker det i dagligdagen,

  • er engageret, initiativrig og resultatorienteret samt sikrer høj kvalitet i alle henseender.

 

Erhvervscenter Silkeborg - høj faglighed med et smil og glimt i øjet

Erhvervscenter Silkeborg, som er et af Jyske Banks fem erhvervscentre, er en central del af Jyske Bank Erhverv beliggende sammen med Jyske Banks Hjemsted. Det giver os et helt naturligt grundlag for et tæt samarbejde med bankens specialistfunktioner.

 

Du får 23 kompetente og engagerede kolleger. Vi arbejder i teams med udpræget kundefokus og et meget højt fagligt niveau, hvor vi er ambitiøse med både den forretningsmæssige og personlige udvikling. Du kan se os i erhvervscenter Silkeborg her.

 

Ledelsesstilen er uformel, præget af åbenhed og frihed under ansvar, hvor du sammen med dine øvrige kolleger får medindflydelse på målsætningerne i afdelingen - nu og i fremtiden. Det understøttes af, at du arbejder struktureret, udadvendt og professionelt med bankens koncepter inden for kundesegmentet Large Corporates.

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: Den 5. april 2021

 

Senior HR Partner Henrik Djernæs vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

 

Thomas Amstrup

Erhvervscenterdirektør

amstrup@jyskebank.dk

89898694

+45 51 48 85 86

 

Henrik Brandt

Leder erhverv

henrik.brandt@jyskebank.dk

89898659

61 81 43 05

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Jyske Bank, Erhvervscenter Odense
Odense, Fyn
Virksomhedsprofiler