Nykredit

Nykredit,

København
13-03-2018

Projektleder/Product Owner til Digital Innovation i Nykredit, København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
13-03-2018
Udløber:
02-04-2018
Kviknummer:
LJA-57633872
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at arbejde med fintech, og kan du sammen med interne og eksterne samarbejdspartnere sikre fremdrift i vores digitale projekter? I vores nye team Digital Innovation driver vi Nykredits kundevendte digitale innovation inden for digital relationship banking, digitale bolig- og realkreditløsninger og digitale formue- og investeringsløsninger.

 

Vi tager udgangspunkt i servicedesign og teknologi

Digital Innovation er en unik enhed i Nykredit. Vi bruger Lean og Design Thinking til hurtigt at levere digitale løsninger og teste MVPer af i BETA-format.

     

Vi er fem dedikerede specialister i Digital Innovation, der er en del af afdelingen Digital & Marketing, og vi arbejder i alle projekter tæt sammen med forretningen og IT. Som projektleder og Product Owner vil du være et centralt medlem i en lille enhed, hvor alle tager ansvar for de opgaver, der skal løses.

 

De løsninger, vi skaber, skal sikre en god serviceoplevelse for vores kunder og samtidig sikre effektive underliggende processer. Dit job bliver at styre og prioritere teamets projekter og at varetage Product Owner-rollen i agile udviklingssetup.

 

Dit ansvar og primære opgaver vil bestå af at:

 

  • sikre, at de enkelte udviklingsaktiviteter planlægges og koordineres i tæt samarbejde med øvrige projektdeltagere

  • drive og understøtte udarbejdelse af product vision, product roadmap og releaseplan for de enkelte projekter

  • prioritere og vedligeholde product backlog, sprint-planlægning samt gennemføre sprintreview i projekterne

  • producere materiale og rapportering til styregrupper og øvrige governance-struktur

  • koordinere aktiviteter med eksterne samarbejdspartnere i Lunaway, Bolighed, Copenhagen Fintech m.fl.

 

 

Du er positiv, vedholdende og involverer alle stakeholders

Du har erfaring med projektledelse og med at indtræde i product owner-rollen i et agilt udviklingsprojekt. Du har gode kommunikationsevner og har en pragmatisk tilgang, når du skal løse komplekse problemstillinger. Din akademiske uddannelse er vigtig, men betyder mindre end din erfaring med at drive komplekse digitale projekter frem gennem involvering af mange stakeholders.

 

Bliv en del af den digitale transformation i Nykredit

Nykredit er ved at undergå en større digital transformation, som du kommer helt tæt på. Vi er ca. 35 medarbejdere i afdelingen Digital & Marketing, der i tæt samarbejde med koncernens forretningsområder og IT har ansvaret for at planlægge og drive udviklingen af den kundevendte digitale udvikling samt de marketingaktiviteter, der skal understøtte forretningsplanerne. Vi er tæt på forretningen og er yderst kundeorienterede samtidig med, at vi har fokus på nye trends, tendenser og innovation.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Stine Kalmer Jørgensen, 44 55 12 67 eller senior rekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 2. april 2018

 

                          

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Jyske Bank
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler