Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Glostrup
26-01-2018

Projektleder til IT Forretningsudvikling

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Banegårdsvej 9
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-01-2018
Udløber:
14-02-2018
Kviknummer:
LJA-55299825
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at udvikle løsninger til danskernes foretrukne pengeinstitut?  Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med stærk forretningssans? - Så er du måske den projektleder vi søger til IT Forretningsudvikling i Glostrup.

Dit job

Som projektleder bliver du en del af et stærkt team på 5 medarbejdere, der understøtter koncernen i ambitionen om at drive landets bedste bank. Det stiller store krav til de effektiviseringer og rådgivningsløsninger, som du vil være med til at sætte dit præg på.

Med udgangspunkt i bankens tætte samarbejde med både BEC (Bankernes Edb Central) og andre pengeinstitutter, bliver din rolle at udvikle rådgivnings-og selvbetjeningsløsninger til såvel filialmedarbejdere som vores kunder. Du får ansvaret for at analysere, dokumentere og understøtte IT udvikling i forskellige forretningsområder med automatiseringer og effektiviseringer. Du får tillige ansvaret for at planlægge, implementere og rapportere på igangsatte projekter. Endelig vil du indgå i vores team omkring undervisning af bankens medarbejdere i vores løsninger.

Du kan i perioder forvente nogle dage væk fra kontoret hhv. i Roskilde hos BEC og på besøg hos andre banker og samarbejdspartnere.

Din person

Vi forestiller os, at du har en relevant IT uddannelse alternativt har du en baggrund som bankuddannet med erfaring fra et tilsvarende job.

Vi forventer, at du erfaring med projektledelse og at du har gode evner og stor lyst til at tilegne dig nye færdigheder indenfor dit fagområde.

Det er en fordel hvis du har erfaring med BEC systemer. Ligesom det er en fordel, hvis du har erfaring med procesanalyse og -beskrivelse, agile arbejdsmetoder og Office 365.

Som person trives du med at udvikle løsninger både gennem samarbejde og selvstændigt. Du er nysgerrig og ivrig efter at lære nyt og evner at omsætte forretningens behov til IT-løsninger til gavn for både kunder og medarbejdere i banken.

Det er et krav, at du behersker dansk i skrift og tale.

Det får du

IT Forretningsudvikling er en del af IT-afdelingen, der tæller 30 medarbejdere. Som arbejdsplads kan vi tilbyde et job med gode udviklingsmuligheder i et travlt og attraktivt arbejdsmiljø med engagerede, sjove og kompetente kollegaer.

Vi tilbyder bonusordning, god pensionsordning, sygeforsikring, lækker kaffe, feriebolig, frugtordning samt en række andre medarbejdergoder. Lønnen forhandles ud fra dine kvalifikationer.

IT-afdelingen er centralt beliggende i Glostrup, tæt på S-tog og busser. Der er endvidere mulighed for gratis parkering.

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til IT Forretningschef Michael Hartwig på tlf. 24 66 42 79/38 48 47 22

Ansøgningsfrist: 14.2.2018

Arbejdsdage: Dag

Hjemmeside: www.al-bank.dk

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med mere end 250.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

 

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Merkur Andelskasse
Aalborg, Nordjylland
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Virksomhedsprofiler