Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

København
12-10-2021

Projektleder til Banking

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-10-2021
Udløber:
26-10-2021
Kviknummer:
LJA-82795619
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed

Brænder du for at styre tværgående udviklingsinitiativer, afsøge nye initiativer og få IT-leverancer sikkert i mål? I Nykredit prioriterer vi udviklingsinitiativer højt og har løbende flere større initiativer i gang. Vi har brug for en projektleder i Nykredit Banking-leverancestrømmen, der sammen med agile leverance- og projektteams kan styre projekter igennem end-2-end.

 

Core-team der skal realisere potentialet

Du bliver en del af Banking-leverancestrømmen, som er en virtuel organisation med en kombination af faste teams og projekter sammensat af folk fra forskellige forretningsområder og fra vores kompetenceorganisationen i Digital, Change & IT.  Her har vi ansvaret for at udvikle de digitale løsninger, der understøtter banken - både kunde- og rådgivervendte platforme, såvel som CRM- og Marketing-løsninger.

 

For at sikre E2E-leverancen af de større tværgående initiativer fra et teknologiperspektiv har vi samlet et core team af specialister inden for proces, UX, analyse og arkitektur, og vi mangler nu projektlederen, der skal være i spidsen for teamet og sikre den løbende planlægning og koordinering. Initiativerne spænder vidt fra idé/koncept, der skal afsøges til konkrete projekter, der skal leveres og implementeres i organisationen. De større initiativer nedbrydes typisk i delleverancer, som skal leveres af de faste leverance-teams i Nykredit eller hos vores leverandører. Denne nedbrydning, videre indmelding til teams og løbende opfølgning/koordinering bliver dit primære arbejdsområde i samarbejde med forretningsområder og det øvrige team.

 

Et fokusområde for os er, at leveranceteams leverer egne leverancer i høj kvalitet, så dit fokus bliver at planlægge og koordinere leverancer på tværs af teams, herunder at sikre sammenhæng og kvalitet på tværs af de enkelte leverancer.

 

Fokus på det tværgående samarbejde

I Nykredit vægter vi det tværgående samarbejde højt. Det er derfor vigtigt, at du har gode samarbejdsevner og har erfaring med at samle folk på tværs af fagområder, teams og lokationer for at opnå et fælles mål. Du får en bred kontaktflade samt interessenter fra stort set hele koncernen. Arbejdsmetoden i leverance-teams er typisk Scrum, så POerne i teams bliver nøgle-kontaktprofiler for dig.

 

Primære arbejdsopgaver for dig vil være:

  • at afsøge og screene nye initiativer/koncepter med henblik på opgavers omfang og effekt - dette gøres i dialog med leveranceledere og i samarbejde med dit primære team

  • løbende planlægning, opfølgning og koordinering mellem projektteams, leveranceteams og øvrige leverandører for igangværende initiativer

  • at sikre at overordnede processer for tværgående initiativer følges, for eksempel i forhold til arkitektur og IT-sikkerhed

  • en løbende kommunikation med projektteams og øvrige interessenter.

 

Derudover forventer vi, at du helt generelt tager ansvar for at sikre fremdrift i de igangværende initiativer.

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte underdirektør Mads Clausager, 29 45 79 88 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Om Nykredit

I Nykredit bliver du en del af noget helt unikt. Udover at vi vil være danskernes foretrukne finansielle partner, vil vi også være en ansvarlig samfundsspiller. Og fordi vi er en del af en forening, der er ejet af vores kunder, har vi helt særlige muligheder og forpligtelser til at give noget tilbage til vores kunder og til samfundet.

 

Hos Nykredit bliver du en del af en kultur, hvor vi sætter en ære i at være ambitiøse på dine vegne, og vi investerer gerne i din udvikling. Til gengæld forventer vi naturligvis også, at du gør dit bedste for kunderne, forretningen og kollegerne. Forenet kan vi mere.

 

By

København

 

Ansøgningsfrist

26-10-2021


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Silkeborg¤Lyngby-Taarbæk, Midtjylland¤Storkøbenhavn
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler