Nykredit

Nykredit,

København
27-12-2017

Projektchef til Projekter & Implementering i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
27-12-2017
Udløber:
15-01-2018
Kviknummer:
LJA-53677971
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du stor og dokumenteret erfaring med at drive store, tværgående og komplekse koncernprojekter og -programmer op mod de øverste ledelsesniveauer? Og er du meget metodestærk og navigerer hjemmevant i både agile og mere traditionelle projektforløb?

 

Dit kommende job

Vi er en afdeling, der er kendt for professionel projektledelse af strategiske projekter og programmer i Retail-området i Nykredit. Vi beskæftiger os primært med projektledelse og med koordinering og styring af implementeringer i Retail-organisationen. Eksempler på projekter, som vi leder er: skift af pensionsleverandør, udvikling af KundeKroner, produkter og kundekoncepter, skift af bankplatform, procesoptimeringer, organisationstilpasninger og implementering af 4. hvidvaskdirektiv.

 

Dine ansvarsområder

Du vil lede projekter karakteriseret ved høj kompleksitet og strategisk vigtighed med mange interessenter på tværs af forretningsenheder og op imod de øverste ledelsesniveauer. Du får ansvaret for projekter og/eller programmer fra opstart til implementering og for gennem hele projektet at have fokus på projektets business case, herunder at sikre plan for forankring og gevinstrealisering, så projektets effekt sikres.

 

Din erfaring

Du har mindst 5 års dokumenteret erfaring med succesfuldt at drive store, tværgående og komplekse koncernprojekter og -programmer (10+ mio. kr.) op mod de øverste ledelsesniveauer. Du har en indgående forståelse for den finansielle branche, som sætter dig i stand til at sparre med projektejere samt specialister inden for området på alle niveauer. Som ekspert i projektledelse er du metodestærk og har en solid faglig værktøjskasse og en relevant certificering.

 

Du har stærke kommunikative og ledelsesmæssige evner, samt et stærkt fokus på effekt og gevinster.

 

Du trives i et performanceorienteret miljø, hvor du formår at levere og motivere. Du ved, hvad det vil sige at arbejde med forandringsledelse, og du er vedholdende på en diplomatisk måde i forhold til at lande den bedste løsning for vores kunder og for Nykredit.

 

Du er i stand til at udfordre, sparre og kommunikere i øjenhøjde med ledere og medarbejdere på alle niveauer. Du har gennemslagskraft, men agerer empatisk og skaber motivation i en hektisk hverdag. Derudover har du en energisk, positiv og proaktiv tilgang til alle typer opgaver og situationer.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af Projekter og Implementering, som er Retails fælles kompetencecenter for projektledelse og organisatorisk implementering i Retail-området i Nykredit. Vi er i alt 8 i afdelingen.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Peter Froskov, 44 55 30 21 eller senior rekrutteringspartner Christian Henningsen, 44 55 18 43.

   

Ansøgningsfrist: 15. januar 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Vækstfonden - Vojens
Syd- og Sønderjylland
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler