Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

København
20-11-2020

Programleder til implementering af ny ERP-platform

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-11-2020
Udløber:
10-12-2020
Kviknummer:
LJA-81406859
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed

Vil du være med til skabe fundamentet for fremtidens financefunktion gennem implementeringen af en ny ERP-platform?

 

Vores mål

Effektiv regnskabsaflæggelse med øget fokus på færre manuelle processer og mere tid til analyse samt sparring er i stigende grad forudsætninger for, at økonomifunktionen bliver betragtet som en succes. Det kræver fokus på optimering af regnskabsprocessen lige fra bogføring til afstemning og rapportering. I Group Finance er ambitionerne høje, for vi vil blive en endnu stærkere samarbejdspartner for både direktion og forretning. Det kræver en restrukturering af vores regnskabsplatform, som skal udskiftes til Dynamics (D365FO). Det er en stor og kompleks rejse, hvorigennem vi kommer til at gøre op med nuværende processer og værktøjer, hvilket kræver et stærkt samarbejde og koordinering på tværs af organisationen. Løsningen - i dag, men også i fremtiden - er relativt tung på integrationer og datamængder og på det komplekse omkringliggende rapporteringsmiljø.

 

Dit kommende job

Som programleder bliver det din opgave at sikre, at vi når at levere til tiden, i rette kvalitet og til den aftalte økonomi. Det kræver fokus på samarbejde på tværs af forretning, IT og implementeringspartneren. Du bliver ansvarlig for, at implementeringen forløber planmæssigt, og at der er fuld transparens i fremdriften. Du skal ligeledes skabe løbende overblik over og rapportere de risici, der knytter sig til projektet, så informationen når beslutningstagerne rettidigt.

 

Formelt er du ansat i modtagerorganisationen Group Finance, men du skal som programleder varetage alle projektdeltagernes interesser. Du skal løbende følge op og rapportere til styregruppen i forhold til fremdrift, ressourceudfordringer mv. Til understøttelsen af din programlederrolle er der to kolleger i Group Finance, som fokuserer på de forretningsmæssige krav og implementeringsprocessen samt en projektleder fra IT, der sikrer interessenthåndteringen af kildesystemejerne. Derudover har du en ekstern projektleder tilknyttet, der har overblikket over implementeringspartnerens rolle i programmet for at sikre en forretningsnær implementering.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

  • drive og eksekvere implementeringen af den nye ERP-platform

  • rapportere ift. fremdrift, udfordringer og ressourcer

  • sikre, at der er det nødvendige commitment og buy-in fra ressourcestillere og projektdeltagere

  • sikre, at der i de enkelte spor er det rigtige hold af kompetencer til at få løst projektet

  • skabe følgeskab på tværs af de mange interessenter gennem dig selv og dit projektteam.

 

Din erfaring:

  • Du har en relevant lang videregående uddannelse som cand.merc., cand.polit eller tilsvarende.

  • Du har mindst fem års erfaring med projekt- og programledelse i en agil kontekst gerne som konsulent.

  • Ideelt set har du erfaring fra den finansielle sektor og med ERP-systemer.

  • Du har stort drive og godt humør, der smitter positivt af på dine omgivelser.

 

Din nye arbejdsplads

I dit nye job får du en stor kontaktflade i Nykredit, og du får sammen med dine kolleger i teamet en væsentlig opgave i at opbygge og facilitere tætte relationer på tværs af koncernen, så du skal derfor kunne begå dig med ledere på tværs af Nykredit. Med dit nye job vil du komme helt tæt på en meget spændende datarejse, hvor du kan gøre en stor forskel for vores kunder og samtidig styrke din karriere inden for arbejdet med data og mennesker. I afdelingen har vi en uformel omgangstone, et rigtig godt samarbejde og en god portion humor. Til daglig holder vi til i København - dog med kolleger i Aalborg og Warzawa.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Karsten Kristensen, 40 36 04 85 eller seniorrekrutteringspartner Christian L Henningsen, 44 55 18 43.

 

Vi inviterer løbende til samtale, så vi ser frem til at modtage CV, ansøgning og karakterer snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 10. december 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler