Nykredit, Center Nykøbing Falster

Nykredit, Center Nykøbing Falster,

Lolland & Falster
06-02-2018

Privatrådgiver til vores center i Nykøbing Falster

Kontakt

Nykredit, Center Nykøbing Falster

Langgade 10
4800
Nykøbing Falster
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-02-2018
Udløber:
19-02-2018
Kviknummer:
LJA-55933012
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kan du give dine kunder god rådgivning i forhold til deres daglige økonomi, og har du samtidig evnerne til at tiltrække nye kunder? Så har du det helt rigtige fundament for at blive privatrådgiver i Nykredit.

 

Dit kommende job

Hvad enten det drejer sig om eksisterende kunder eller de nye kunder, du er med til at tiltrække, er dit mål helt naturligt at levere højt kvalificeret rådgivning og dermed skabe tilfredse kunder. Det gør du ved at lytte til dine kunders ønsker og behov, så du kan tilbyde de helt rigtige produkter. Det er det, vi kalder at sætte kunden i centrum.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • tiltrække og rådgive kunder med fokus på deres daglige økonomi
  • identificere individuelle behov og sammensætte løsninger, der matcher disse
  • følge op, booke møder og sælge bankens produkter
  • bidrage til at øge antallet af helkunder.

 

 

Til din hjælp kan du trække på vores kompetente hold af seniorrådgivere, specialister, stabs- og supportenheder. En vigtig del af dit job bliver således at skabe godt samarbejde, både internt med kolleger og eksternt med kundernes andre rådgivere, fx advokater og revisorer.

                

Din erfaring

Du er bankuddannet og har erfaring som rådgiver. Du har derfor bred viden om både bank og realkredit samt kendskab til formuerådgivning. Med din åbne og udadvendte facon har du nemt ved at komme i dialog med dine kunder om deres behov og ønsker. Din viden og erfaring gør samtidig, at du kan vurdere forretningspotentialet på den enkelte kunde og dermed prioritere din indsats, så du når dine mål. Her kommer din prisforståelse og dine købmandsevner dig også til gode. Som person venter du ikke på, at andre sætter dig i gang - du kører selv.

     

Din nye arbejdsplads

På center Nykøbing får du otte dygtige og engagerede kolleger. Godt humør, højt aktivitetsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder betyder meget for os. Da vi er et mindre center får du mulighed for at arbejde med alle typer (hel)kunder, deltage i vores tætte mæglerrelationer med Estate og Nybolig samt dyrke samarbejdet med vores specialister. Vi har en frisk og uformel omgangstone. Vi lægger stor vægt på et positivt samarbejde.

    

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Lars Thier, 44 55 37 57 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 19. februar 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Merkur Andelskasse
Aalborg, Nordjylland
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Virksomhedsprofiler